Rețete delicioase
Înapoi la

Prajitura imposibila: un desert imposibil de bun

Prajitura imposibila: un desert imposibil de bun

Redactor Alexa Galgau

Dupa ce ai citit titlul, ai putea crede ca aceasta este o prajitura cu adevarat complicata, insa denumirea i se trage din alta caracteristica. Ea se numeste "imposibila" deoarece pare sa isi formeze in mod miraculos o crusta, care este ireal de buna dupa ce se termina de copt acest desert minunat.

Incearca si tu reteta de prajitura imposibila, a carei preparare este foarte usoara, partea cea mai dificila fiind abtinerea de la a mai manca o bucata!

Prajitura imposibila, cu un gust ireal de bun

Ingrediente:

- 4 oua mari;
- 120 gr de margarina;
- 120 gr de faina alba cu agent de crestere;
- 450 ml lapte;
- 230 gr de zahar;
- 100 gr de fulgi de nuca de cocos ;
- 1 lingurita de esenta de vanilie.

Mod de preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius (foc mediu) si unge o tava de prajituri cu putin unt.

2. Amesteca bine toate ingredientele, pana cand se formeaza o compozitie omogena. Adauga aluatul in tava unsa.

3. Lasa prajitura la cuptor timp de o ora sau pana cand centrul ei s-a intarit (poti face testul cu scobitoarea).

Nuca de cocos va forma o crusta absolut delicioasa, ceea ce face ca aceasta prajitura imposibila sa isi merite denumirea: este absolut imposibil sa nu te indragostesti de ea!

Ti-a placut aceasta reteta? Incearca si prajitura cu nuca de cocos si unt de arahide !

Sursa: food.com

Articolul urmator
Rulada Pavlova: rețeta care te va cuceri
Rulada Pavlova: rețeta care te va cuceri
Ce prajitura te reprezinta?
Incepe quiz
Ce prajitura te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.