Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2008

Berbec

 

Cariera devine cea mai importanta in acest an. Ciulesti urechile cum auzi de bani, afirmare, recompense si laude. Esti sustinuta de planete pe drumul tau catre succes, iar in lunile de toamna sunt rezervate exclusiv interesului financiar si profesional. In mod clar te gandesti serios sa mai faci ceva pe langa job-ul tau, iar ideea unei afaceri personale devine foarte interesanta. Mai ales daca ai parteneri externi: succesul e garantat!

Mai am sa iti dau o veste buna: vei cunoaste oameni interesanti si vei avea parte de experiente profund spirituale. Este posibil sa intalnesti persoane si sa simti ca le-ai mai cunoscut, iar legatura voastra sa devina rapid una foarte intensa. Se poate intampla in plan amoros, dar si in relatiile de prietenie.

Ajutata de Pluto, ai putea sa petrci ceva timp prin strainatate (poate pe la prietenii tai proaspat descoperiti) si sa experimentezi situatii care sa iti asigure o dezvoltare personala extraordinar de interesanta. Parca si o noua relatie inceputa pe taramuri strine ti-ar da de gandit. Stiu ca te pricepi d eminune sa folosesti sansele ce ti se dau, asa ca profita la maxim de ele. Timp de 2 ani cat sta Jupiter in Capricorn vei avea parte de noroc in cariera, asa ca ai grija de reputatia ta si de evolutia personala.

Cu sanatatea sa fii atenta la sfarsitul toamnei. Un stil de viata sanatos, mai multe zile pentru tine, odihna, dieta si week-endurile de relaxare nu sunt un moft ci o necesitate daca vrei sa reusesti in tot ce ti-ai propus.

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.