Horoscop
Înapoi la

Afla ce spune astrologia despre zodia ta

Astrologie

Astrologia reprezintă studiul mișcării și poziției corpurilor cerești, două elemente despre care se crede că ar influența omul din punct de vedere al personalității și gândirii. Astrologia este un instrument de divinație, o artă ocultă care constă în prezicerea evenimentelor care urmează să aibă loc prin citirea diverselor semne subtile oferite de univers. Există multe forme de divinație: datul în cărți, cititul în frunze de ceai sau în zaț de cafea, cititul în palmă etc. Dintre acestea, însă, astrologia, care a dus la crearea zodiacului, este cea mai răspândită în lume.

Pe parcursul unui an, Soarele trece prin cele 12 sectoare în care a fost împărțită bolta cerească, formate din constelațiile cărora le-au fost asociate zodiile. Astfel a luat naștere zodiacul european sau cel clasic, însă există multe alte tipuri de zodiac în lume, fiecare cu caracteristicile sale.

În vreme ce unele planete influențează câte o singură zodie, altele guvernează câte două zodii. Planetele care guvernează zodiacul clasic sunt:

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.