Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2011

Berbec

Succes in profesie

Pentru tine anul vine ca o alifie potrivita pentru cea mai importanta rana a inimii tale: profesia. Daca pana acum ai fost tacuta si pusa pe studiu, de aici inainte e cazul sa treci la partea practica. Ti se cere sa arati ce ai acumulat si mai ales cat de motivata esti pentru ceea ce faci. Relatiile cu superiorii sunt favorizate, mai ales ca esti atat de hotarata sa ajungi acolo unde vrei incat poti sa le treci cu vederea micile mofturi si chiar marile capricii... Vezi unde pui granita!

Monetarul  vine repejor, mai ales in mai si iunie. Nu te grabi sa faci planuri de vacanta, investitiile in ceva sigur si cu profit pe termen lung sunt o varianta mai buna decat cumparatul a 5 tone de costume de baie si a altor 5 de lotiune de plaja. Ideea unei afaceri in asociatie cu cineva apropiat iti poate surade prin toamna, insa ai grija pe cine alegi: tranzitul prin Scorpion iti poate pune si piedici. Nu asculta parerile asa-zisilor prieteni in perioada martie-aprilie pentru ca ascund doar intrigi!

Cuplul nu este sectorul in care sa investesti cel mai mult, insa interesul pentru viata erotica va fi destul de aprins in vara. Din octombrie poti sa te relaxezi mai mult cand vine vorba de cuplu si relatii. Ai mana libera la flirt, la jocuri erotice si chiar poti sa devii mamica. Creativitatea iti este stimulata de trairile intense.

Starea de sanatate ti-ar putea fi afectata in martie-aprilie, dar si din toamna. Saturn in casa a 7-a te ameninta in zona digestiva si a rinichilor, asa ca ai grija la regimul de viata. Nu ar strica niste controale regulate in anul urmator, mai ales daca ai afectiuni cronice. Evita sa faci excese daca ai ceva vicii, poti sa te trezesti cu probleme destul de serioase.


Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.