Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2013

Fecioara

Progres
2013 va fi un an de neuitat pentru tine! In acest an vei obtine faima, prestigiu, iti vei imbunatati imaginea sociala, iar succesul in cariera va fi unul de exceptie!
Relatiile, viata de cuplu si cea sexuala vor reprezenta, de asemenea, subiecte esentiale in aceste luni, insa ele vor trece intr-o aura a subtilitatii si discretiei.
In ceea ce priveste banii, plecarea lui Saturn din Balanta va conduce la disparitia restrictiilor finaciare, iar tu vei reusi sa obtii cu usurinta banii de care vei avea nevoie si pe care ii vei putea gestiona dupa bunul plac. Totusi, nu este recomandat sa faci cheltuieli nechibzuite sau speculatii, iar sumele pe care le investesti in evenimentele sociale (petreceri, iesiri in oras) ar trebui sa fie atent alocate si controlate.
Mutarea lui Saturn in Scorpion va avea o influenta importanta asupra dezvoltarii intelectuale, astfel incat, in acest an vei deveni mai preocupata de evolutia ta intelectuala, vei dobandi importante cunostinte teoretice si iti vei imbunatati capacitatea de a comunica. In urmatorii trei ani, vei observa o maturizare in gandire, o inclinatie deosebita pentru probleme serioase, pentru planificare si strategie, pentru materii complicate, care cer rabdare si timp.
Este o perioada perfecta pentru a citi filosofie, pentru a invata limbi straine, pentru a studia istorie, arheologie, cat si pentru a scrie o opera complexa.
Comunicarea poate fi dificila si pesimismul poate interveni de-a lungul acestui an, insa studiul unor strategii de comunicare si dobandirea unor cunostiinte de psihologie s-ar putea dovedi folositoare pentru a depasi aceste momente.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.