Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Gemeni 2013

Gemeni

Incredere
Pentru nativii din zodia Gemeni, anul acesta sta sub semnul succesului, in special pentru cei talentati, cu inclinatii spre domenii artistice. Totodata, gratie influentei lui Neptun, aflat in casa carierei, anul acesta este deosebit de favorabil reusitelor pe plan profesional si financiar, succesul fiind garantat de creativitatea, intuitia, capacitatea de a privi in perspectiva si inventivitatea caracteristice lui Mercur, planeta ce guverneaza aceasta zodie. In aceste conditii prielnice, talentele infloresc si isi gasesc drumul spre implinirea propriilor idealuri. Daca iti vei urma calea cu dragoste, incredere si grija, vei obtine fara indoiala rezultatele dorite!
Totusi, cu Saturn in casa sanatatii, in 2013 este foarte important sa te concentrezi asupra starii tale fizice. Boli cronice sau afectiuni greu de tratat pot aparea in cursul acestui an, provocandu-ti griji si stres suplimentar, in cazul in care nu reusesti sa le previi si sa le tii sub control. Cele mai frecvente afectiuni provocate de Saturn au la baza o rezistenta fizica scazuta si sunt localizate la nivelul oaselor, incheieturilor, dintilor, pielii si parului. Asadar, fii cu ochii pe aceste parti cheie ale corpului tau!
Vei trece cu usurinta peste aceasta perioada mai dificila pentru sanatatea ta cu ajutorul disciplinei, rabdarii si tenacitatii. Rasfata-te, dar evita excesele! Nu uita sa mergi periodic la medic, sa iti asculti corpul si sa ai grija de tine! Sanatatea ta este o prioritate!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.