Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Pesti 2012

Pesti

Pesti - Un an linistit

Anul 2012 este un an calm si linistit care se abate de la agitatia din anii anteriori. Implica-te din toata inima in orice sarcina care apare si finalizeaz-o intr-o nota pozitiva. De asemenea, vorbim de o libertate mai mare a gandurilor, a ideilor si idealurilor din viata ta, in acest an. Timpul este de partea ta, si prin urmare, nu compromite calitatea si cantitatea muncii desfasurate in aceasta perioada.

Pe plan financiar vorbim de o expansiune in acest an. Intareste-ti idealurile in acest domeniu al vietii. Prima parte a anului va veni cu recompense pentru eforturile profesionale. Nu ceda in fata tentatiilor pentru achizitii de mare valoare care apar pe la mijlocul anului. Ofertele speculative pot aduce anumite impedimente. S-ar putea sa ai parte de bani printr-o mostenire sau bunavointa. Ai grija ca spre sfarsitul anului sa fii asigurata financiar pentru ca pot aparea cheltuieli nedorite la domiciliu.

Trebuie sa fii mai calma si mai blanda cu privire la relatia in care esti implicata. Dar trebuie sa radiezi si de energie pozitiva. Nu te baza pe orice partener tranzitoriu sau prieteni. S-ar putea ca ei sa te abandoneze chiar atunci cand ai nevoie de sprijin. Dorintele si pasiunea sunt in crestere in prima parte a anului. Acelea dintre voi care sunt singure, isi vor gasi locul langa o persoana pe placul lor. Cu toate acestea, este posibil sa existe si unele momente mai nefericite. Dar incearca sa-ti canalizezi emotiile in note pozitive pentru bunastarea ta.

Intelege de ce anume are nevoie corpul tau cu adevarat si nu ceda oricarei tentatii nedorite. Exista o tendinta de a-ti neglija sanatatea, dar ai grija. Ultima parte a anului te va gasi cu rezerve suficiente de energie. Incearca sa-ti mentii starea de sanatate si greutatea stabile, fara prea multe oscilatii de-a lungul anului. In general, este un an bun in ceea ce priveste starea de sanatate.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.