Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2011

Rac

Totul pentru familie

Cu Jupiter in casa a 11-a te vei dedica mai mult familiei si zonei care tine de prieteni si rude. Vei fi interesata sa cultivi relatii armonioase si sa faci pe toata lumea fericita. Ar fi bine sa profiti de climatul astral pana in toamna, cand va fi nevoie sa iti indrepti atentia si catre sfera falsilor prieteni: unii dintre ei urmaresc doar sa te sape pe la spate.

In profesie te descurci bine, mai ales ca Luna Neagra se muta de pe casa a 9-a si te vei descurca mai bine cu banii. Va fi in stilul specific tie, munca moderata, castig mare, asa ca lasa grija financiara pe seama altora. Atentie in martie-aprilie, tinzi sa fii impulsiva. Daca iti pastrezi calmul si reusesti sa nu montezi bombe in toate departamentele unde ti-ai facut dusmani, sfarsitul de an iti rezerva surprize placute. Suna a avansare...

Dragostea este un domeniu unde poti sa iti faci de cap in continuare. Cu Venus si Mercur in Pesti, se anunta un inceput de primavara foarte savuros. Nu e vorba de relatii serioase si incarcate de responsabilitati, ci de mici flirturi care se pot transforma in mari pasiuni. Exact cum iti place tie: foc de paie, dar fierbinte! Se poate sa te trezesti si cu un bebe, asta in contextul in care iti doresti. Daca nu e cazul, ia masuri din timp, la timp!

Sanatatea devine problematica din toamna. Saturn te ameninta serios in legatura cu rinichii si aparatul urinar. Ai grija la regimul lichidelor, mai ales daca ai mai avut probleme de acest gen. Nu uita de vizitele la medic, chiar daca afectiunile ti se par un fleac. Esti cu atat mai predispusa la boala daca te-ai nascut in ultima decada a zodiei.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.