Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2013

Rac

Prudenta
In primele doua luni ale anului 2013, influenta lui Mercur asupra acestei zodii va fi evidenta, nativii fiind inclinati spre preocupari de ordin intelectual, spre calatorii, tranzactii, comunicare si obtinerea unor calificari in diverse domenii de studiu. Mercur iti va transmite mesajul sau, important este ca tu sa il descifrezi la timp!
Influenta lui Jupiter asupra Racului se va face simtita incepand cu data de 26 iunie 2013. Datorita lui Jupiter, ti se vor oferi oprtunitati la care nu ai sperat vreodata sau la care visezi de foarte mult timp: o promovare la locul de munca, o imbunatatire considerabila a vietii sentimentale dar si o serie de reusite pe plan financiar.
Totusi, Jupiter il intruchipeaza pe Zeus, stapanul Olimpului, a carui natura capricioasa presupune si o latura cu accente violente. Astfel, in a doua parte a noului an, combinatia Jupiter- Uranus- Pluto va exercita o presiune coplesitoare asupra zodiilor guvernate de acestea (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn). Prudenta si echilibru- acestea sunt cuvintele cheie pentru lunile iulie, august, octombrie si decembrie 2013!
Odata cu intrarea lui Venus in casa relatiilor, in toamna anului 2013, accentul va cadea pe viata de cuplu, pe relatiile cu cei din jur si pe relatiile sociale in general. Preintampina evenimentele neplacute, pregateste-te sa faci fata oricarei situatii, astfel incat totul sa functioneze in parametri optimi!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.