Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2008

Scorpion

Casa a 3 a devine foarte interesanta prin sprijinul lui Jupiter. Nu ai fi zis poate vreodata ca lucrurile vor merge bine pentru tine daca te vei orienta catre sfera comunicarii. Nu zic acum ca vei deveni prezentatoare de stiri, desi este posibil, dar tot ce implica actele de comunicare va fi favorizat. Daca nu esti tu pe val, cu siguranta copiii tai ar putea fi. Sau o ruda apropiata, cum sunt fratii, iar succesul te va lumina putin si pe tine.

Mai greu va fi pana in primavara cand tendinta ta de a fi singura ii va deranja pe apropiati. Prietenii vechi se simt neglijati, ba chiar tradati, si daca ai facut ceva care sa le trezeasca aceste stari este posibil ca relatia sa sfarseasca prost. Nu te speria, exista compensatie, iar aceasta este in plan amoros. Un barbat interesant, despre care ai fi zis la inceput ca nu e genul tau iti va da lumea peste cap in cel mai placut mod. Zi si nopate, viata ta va fi un vis din care nu vei vrea sa te trezesti!

Daca veti vrea sa va mutati impreuna sau daca hotarasti sa iti cumperi o noua casa, evita zonele care promit probleme cum ar fi igrasia, anumite ciuperci, o structura de rezistenta slaba. Este de la Neptun retrograd care poate aduce in discutie fel si fel de probleme ciudate!

Si daca tot traiesti un vis, nu ar strica sa traiesti si visele ca pe o realitate care merita sondata cat de mult. Pot fi profetice! Ca semn de apa, cu marcaj ocult, ajutata de Pluto poti deveni extrem de subtila in vise, iar sensul lor sa nu ti se mai para unul absurd. Totul este sa nu iti fie teama si sa vrei sa afli ce au de spus. Mintea ta stie deja!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.