Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2013

Taur

Flexibilitate
Anul acesta va trebui sa dai dovada de multa flexibilitate, pentru a te plia cu succes pe nevoile si cerintele celor din jur, dar si pentru a reusi sa le accepti calitatile si defectele in vederea dezvoltarii unor relatii cat mai apropiate cu cei din jur.
In prima parte a anului este posibil sa te simti lipsita de energie si vitalitate, iar increderea in propriile forte se va diminua simtitor. Totusi, in a doua jumatate a anului, totul va reveni la normal, datorita influentei benefice a planetei Jupiter.
Rezolva-ti problemele de sanatate si preocupa-te de starea ta fizica si psihica inca din prima parte a anului, pentru a reusi sa iti urmezi cu incredere planurile de viitor! Inconjoara-te de oameni veseli, gandeste pozitiv si nu renunta la ceea ce iti doresti cu adevarat! Daca te gasesti in impas si ai nevoie de un sprijin sau de un sfat sincer, nu ezita sa comunici cu cei dragi tie, care te pot ajuta sa iti regasesti echilibrul si linistea interioara.
A doua parte a anului 2013 este axata pe o serie de schimbari la nivelul modului de a gandi si de a percepe realitatea. Astfel, vor interveni modificari in raportarea la anumite concepte, teorii si principii, dar si in structurarea unei scari de valori personale. De asemenea, este posibil ca in acest an sa ajungi sa reevaluezi conceptul de sens al vietii si sa dobandesti o noua perspectiva asupra existentei tale.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.