Britney Spears, din nou in fata altarului?

Britney Spears, din nou in fata altarului?

Eugenia Dinescu, redactor

Atunci cand nu este in turneu sau nu isi promoveaza colectia de lenjerie intima, Britney Spears se dedica trup si suflet vietii de familie. Megastarul pop in varsta de 33 de ani a declarat recent ca si-ar dori sa se casatoreasca din nou, iar inelul pe care il poarta cu atat de multa mandrie nu face decat sa alimenteze aceasta posibilitate! Aflata in vacanta in Hawaii alaturi de iubitul sau si cei doi copii pe care ii are impreuna cu fostul sot, Kevin Federline, Britney a afisat un inel cu diamante pe degetul inelar, semn ca relatia cu producatorul de televiziune Charlie Ebersol, de 32 de ani, ar putea fi oficializata in curand.

Intrebata daca planuieste sa se casatoreasca din nou, Britney a marturisit recent: “Mi-ar placea foarte mult. Dragostea este un lucru dificil. Nu prea inteleg dragostea atunci cand vine vorba de relatii”, spune Britney. “Cu copiii mei dragostea este neconditionata, iar acest lucru este greu de gasit. Trebuie sa existe doi oameni care sa se iubeasca extrem de mult. Din pacate, nu am mai avut parte de acest lucru de foarte mult timp”, a continuat Britney, al carei fost iubit a fost ucis de teroristi, insa norocul vedetei pare sa se fi schimbat.



De aproape 6 luni Britney a devenit iubita lui Charlie Ebersol, care a cucerit-o inca de la prima intalnire. Calitatile care au impresionat-o in trecut pe Maria Sharapova, cu care Charlie Ebersol a avut o relatie scurta in 2008, trebuie sa il fi ajutat sa ajunga si la inima lui Britney, care spune despre iubitul sau ca “are ceva special care o face sa se simta foarte linistita si impacata”, dar si ca “este foarte atragator, de asemenea. Atragator intr-un mod adorabil”, spune Britney. Charlie a impresionat-o pe Britney inca din primul moment in care asistentul lui Britney le-a facut cunostinta. “Am crezut ca este absolut adorabil si ea [asistentul personal al lui Britney, n.r.] a spus ca se poarta frumos cu oamenii’, asa ca Britney nu a stat prea mult pe ganduri si a incercat sa-l cunoasca mai bine.



Charlie Ebersol a reusit cu siguranta sa lase o prima impresie pozitiva, dar el nu s-a dezmintit nici mai tarziu. Pentru prima intalnire, Ebersol a impresionat-o pe Britney gatind pentru ea, asa cum ea insasi marturiseste: “I-am spus “Gateste pentru mine!", asa ca a inceput sa pregateasca peste, ciuperci, avocado, un dressing, rosii si mozzarella. A fost uimitor”, mai spune Britney, a carei prioritate este “familia si Dumnezeu”, asa cum a marturisit pentru revista People.

Iar familia este atat de importanta pentru Britney incat vedeta recunoaste ca a inceput sa ia lectii de algebra pentru a-si putea ajuta fiii sa isi rezolve temele. La fel ca Antonio Banderas, Britney probabil regreta ca nu si-a terminat niciodata studiile, dar este hotarata sa recupereze timpul pierdut inainte ca fiii sai, Jayden (8) si Preston (9), sa mearga la gimnaziu. “Copiii mei merg la o scoala foarte grea, iar saptamana aceasta am avut 3 ore de teme in fiecare seara. Unele lucruri sunt grele chiar si pentru mine”, a marturisit Britney revistei People.

Insa meditatiile la algebra nu sunt singurele planuri de viitor ale lui Britney. Cantareata urmeaza sa filmeze un videoclip  pentru piesa “Pretty Girls”, o colaborare incendiara intre Britney si cantareata australiana Iggy Azalea.

Articolul urmator
Soția lui Puya, din nou la TV. Melinda Gărdescu a dovedit încă o dată că îi plac provocările
Soția lui Puya, din nou la TV. Melinda Gărdescu a dovedit încă o dată că îi plac provocările
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.