J.Lo s-a intors de unde a plecat, dupa 12 ani!

J.Lo s-a intors de unde a plecat, dupa 12 ani!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Acum mai bine de 12 ani, Jennifer Lopez a dorit sa le reaminteasca fanilor sai ca, desi se bucura de un succes incredibil, a ramas aceeasi Jenny from the block. Se pare ca acum, J.Lo vrea sa dovedeasca din nou lumii intregi, ca nu a uitat de unde a plecat, desi este una dintre cele mai populare si bogate artiste din lume.

Cantareata de 44 de ani, a lansat de curand un preview al noului sau clip "Same Girl", filmat in cartierul rau famat din New York, Bronx, in care Jennifer a copilarit pana sa devina faimoasa. Videoclipul se pare ca este dedicat tuturor persoanelor care au fost alaturi de artista inca de la inceputurile carierei sale muzicale.

De aceasta data, fanii au ocazia sa vada dupa foarte mult timp, o Jennifer mai "umana", care a lasat deoparte machiajul glam, rochitele senzuale si costumele de baie, pentru a-si etala formele intr-o pereche rupta de jeansi si o jacheta de piele. 

Tot pentru clipul viitorului hit "Same Girl", Jen a mers pe peronul metroului 6, despre care fanii inraiti stiu foarte bine ca era mijlocul de transport de baza al artistei pe vremea cand aceasta inca nu isi permitea limuzine sau masini de lux. De altfel, primul album al lui J.Lo, "On the 6" a primit acest titlu tocmai pentru a onora mijlocul de transport, se pare, de suflet, al artistei.



De la inceputurile carierei sale si pana acum, Jennifer Lopez a evoluat considerabil. Pe langa prima sa dragoste, muzica, ea cocheteaza si cu actoria, filmele ce au avut-o drept actrita principala, bucurandu-se de un real succes. Printre cele mai indragite productii, amintim Selena (primul sau rol principal), Gigli, The Wedding Planner, Monster-in-Law, Maid in Manhattan, The Back-up Plan, Parker si cel care se va lansa in 2015 - The Boy Next Door. 

Intreaga cariera a lui Jennifer Lopez a fost rasplatita in adevaratul sens al cuvantului, in vara anului 2013, cand aceasta a primit o bine meritata stea pe celebrul bulervard hollywoodian, Walk of Fame.

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Ce face și cum arată în prezent Marina, fiica Marinei Almășan. A plecat la studii în Franța și nu s-a mai întors. "Nu pot fi de acord cu desprinderea copiilor noștri de țara lor"
Ce face și cum arată în prezent Marina, fiica Marinei Almășan. A plecat la studii în Franța și nu s-a mai întors. "Nu pot fi de acord cu desprinderea copiilor noștri de țara lor"
Unde vei ajunge dupa moarte?
Incepe quiz
Unde vei ajunge dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.