Lady Gaga s-a maritat in secret?

Lady Gaga s-a maritat in secret?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Taylor Kinney si Lady Gaga sunt de 3 ani impreuna. S-au despartit in luna noiembrie a anului trecut, insa aceasta separare nu a durat foarte mult, caci la scurt timp si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru altul. Era si timpul ca cei doi sa hotarasca, in sfarsit, sa-si oficializeze relatia! 

Da, ai citit bine! O fotografie postata de actrita Sophia Bush, care joaca impreuna cu Taylor in serialul Chicago Fire, a dat startul zvonurilor referitoare la faptul ca actorul s-ar fi casatorit, in secret, cu Lady Gaga. In imaginea in care este surprins imbratisand-o pe Sophia, Taylor are grija sa-si etaleze mandru ceea ce pare a fi o verigheta. Sigur, putem presupune ca bijuteria cu pricina face parte din recuzita pentru serial, insa Sophia Bush a avut grija sa puna paie pe foc cu mesajul pe care l-a postat alaturi de poza: "Acesta este inelul lui personal. Nu l-a pus pe deget pentru show".

  

Nu este prima data cand apar zvonuri referitoare la o posibila casatorie intre Taylor si Gaga. In luna iulie a acestui an, cantareata a fost surprinsa intr-un magazin de rochii de mireasa, impreuna cu mama ei, studiind in detaliu fiecare creatie.   

Lady Gaga (pe numele ei real, Stefani Germanotta) formeaza un cuplu cu actorul Taylor Kinney din 2011. Ei s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului "You and I" si se pare ca a fost dragoste la prima vedere.

Tu ce parere ai despre cuplul Lady Gaga si Taylor Kinney? Crezi ca se potrivesc?

Sursa foto: Instagram

Articolul urmator
Povestea numelui Adrianei Bahmuțeanu: „Era o tragedie când am divorțat pentru că nu puteam semna cu numele meu”
Povestea numelui Adrianei Bahmuțeanu: „Era o tragedie când am divorțat pentru că nu puteam semna cu numele meu”
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.