Surprinde cu un platou cald: cascaval pane sau ciuperci pizza!

Marţi, 20.04.2010

Cuprins

Un platou cald este intotdeauna o varianta fericita pentru aperitiv. Incearca acum niste gustari calde deliciose si consistente- cascaval pane si ciuperci pizza.

Gustari calde pe placul tuturor - ciuperci pizza!

 Ingrediente necesare:
1 kg ciuperci
200 gr cascaval
150 gr sunca
100 gr masline

Cum prepari ciuperci pizza?

Pasul1:
Alege ciuperci cu palaria mare. Spala-le bine si curatele de cotoare.
Pasul 2:
Cotoarele se taie marunt. Cascavalul si sunca se dau prin razatoare. Maslinele se curata de samburi si se taie marunt.
Pasul 3:
Cotoarele de ciuperci se amesteca cu sunca, cascavalul si maslinele.Cu aceasta compozitie vei umple ciuperciile.
Pasul 4:
Ciuperciile se pun intr-o tava si se baga la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Se pot servi cu putin sos de rosii.

Un platou cald care iti surprinde simturile - cascaval pane!

Ingrediente necesare pentru acest platou cald:
8 felii de cascaval
2 oua
100 gr faina
100 gr pesmet
sare
piper
ulei

Cum prepari cascaval pane?

Pasul 1:
Se bat ouale bine si se adauga sare si piper, dupa gust.
Pasul 2:
Se iau feliile de cascaval (nu mai groase de 2 mm) si se dau prin faina, prin ou si la urma prin pesmet.
Pasul 3:
Feliile de cascaval se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc.

Fie ca pregatesti ciuperci pizza sau cascaval pane, aceste gustari calde sunt aperitive usor de preparat si foarte gustoase. Pregateste un platou cald care sa fie pe gustul intregii familii.

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
madalina stejar (anonim)
18 ianuarie 2012 08:08

vreau un platou de aperitiv ieftin si extravagant cu ce il umplu?

Ne găsești pe