Cum filtrezi corect uleiul pentru prăjit!

Marţi, 08.06.2021

Uleiul pentru prăjit poate fi refolosit de două sau chiar de trei ori, dacă este curățat de impurități și filtrat. După ce îl strecori prin tifon, mai există un mic secret care te ajută să scapi și de mirosul de grăsime arsă.

Urmărește clipul nostru și vezi cum trebuie să filtrezi corect uleiul pentru prăjit. Este foarte important să cureți uleiul după fiecare utilizare, indiferent că ai prăjit carne, brânză, gogoși sau legume.

Reguli esențiale pentru a păstra mai mult timp uleiul
Uleiul folosit pentru a prăji carnea se refolosește doar pentru produse din carne: șnițele, chiftele, copane de pui, gogoși cu carne etc…

Ar fi preferat pentru carne să folosești ulei de floarea soarelui sau...

Continuarea pe LPF.

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (745 vizite)