Cum să pregătești și să folosești coaja de lămâie deshidratată

Miercuri, 03.02.2021

Cine pregătește adesea dulciuri de casă știe cât de bună este coaja de lămâie la borcan, cu zahăr. Dar aceasta nu rezistă la fel de mult precum coaja mărunțită și deshidratată!

Aroma de lămâie este iubită în tot felul de combinații, mai ales cu prăjituri, budinci sau băuturi răcoritoare și ceaiuri. De la bunici am învățat să dăm pe răzătoare coaja de lămâie și să o păstrăm la borcan cu puțin zahăr.

Însă, în câteva săptămâni, se înmoaie și începe să mucegăiască. Cea mai bună metodă de conservare a cojilor parfumate este să le deshidratezi și le vei avea aproape un an de zile.

Citeste continuarea pe LPF.

Vezi si
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Miercuri, 03.02.2021

Surse foto: pixabay

Articolul urmator »
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024

Ne găsești pe