Biscuiti de ovaz crocanti si aurii. O sa ii iubesti!

Timp de gătire:
15-30 minute
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Retețe la cuptor
Marţi, 06.04.2010

Cuprins

Vezi si
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Marţi, 06.04.2010

Caracteristici

Biscuiti cu ovaz si o cana mare de ceai. Asta e meniul meu de dimineata in zilele in care ori nu am timp ori vreau sa gust ceva mai light. Sunt extraordinar de buni, iar ovazul este un ingrediente recunoscut pentru proprietatile sale minunate. Savureaza niste biscuiti de ovaz.

Biscuiti cu ovaz

Ingrediente:

170 g unt la temperatura camerei
200 g zahar
1 ou mare
seminte de vanilie
105 g faina
1 lingura cu praf de copt
1 lingura cu scortisoara
jumatate de lingura cu sare
220 g ovaz
110 g alune de padure prajite si sfaramate

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui mixer, amesteca bine de tot untul si zaharul pana vei obtine o compozitie cremoasa. Adauga apoi scortisoara, semintele de vanilie si oul si incorporeaza.

Intr-un alt bol, mixeaza faina, praful de copt, sarea si scortisoara.

Combina crema cu ingredientele uscate, dupa care adauga ovazul si alunele si amesteca iar.

Foloseste o cupa speciala pentru inghetata pentru a plasa compozitia in tava. Turteste globuletul cu ajutorul unei linguri.

Lasa biscuitii de ovaz la cuptor pana cand devin aurii si crocanti. Parca ti-am facut pofta de biscuiti cu ovaz!

Articolul urmator »
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Incepe quiz
Ce iubesti la un barbat?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024

Ne găsești pe