Biscuiti de ovaz crocanti si aurii. O sa ii iubesti!
Cuprins
Caracteristici
- Rețete rapide
- Rețete de slăbit
- Mic-dejun
Biscuiti cu ovaz si o cana mare de ceai. Asta e meniul meu de dimineata in zilele in care ori nu am timp ori vreau sa gust ceva mai light. Sunt extraordinar de buni, iar ovazul este un ingrediente recunoscut pentru proprietatile sale minunate. Savureaza niste biscuiti de ovaz.
Biscuiti cu ovaz
Ingrediente:
170 g unt la temperatura camerei
200 g zahar
1 ou mare
seminte de vanilie
105 g faina
1 lingura cu praf de copt
1 lingura cu scortisoara
jumatate de lingura cu sare
220 g ovaz
110 g alune de padure prajite si sfaramate
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui mixer, amesteca bine de tot untul si zaharul pana vei obtine o compozitie cremoasa. Adauga apoi scortisoara, semintele de vanilie si oul si incorporeaza.
Intr-un alt bol, mixeaza faina, praful de copt, sarea si scortisoara.
Combina crema cu ingredientele uscate, dupa care adauga ovazul si alunele si amesteca iar.
Foloseste o cupa speciala pentru inghetata pentru a plasa compozitia in tava. Turteste globuletul cu ajutorul unei linguri.
Lasa biscuitii de ovaz la cuptor pana cand devin aurii si crocanti. Parca ti-am facut pofta de biscuiti cu ovaz!