Fursecuri cu sos de ciocolata

Joi, 08.04.2010

Cuprins

De obicei, am mereu ceva dulce de rontait prin casa. Un succes nebun il au fursecurile cu ciocolata. Pentru ca nu imi doresc bombe calorice, eu aleg sa pregatesc aceasta reteta de fursecuri ciocolata, ceva mai light. Iata cum:

Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente:

300 g unt
300 g zahar
300 g faina
2 galbenusuri
2 oua intregi
Zahar vanilat
Topping de ciocolata
Zahar pudra

Mod de preparare:

Intr-un castron amesteca untul cu zaharul, adauga ouale intregi, apoi galbenusurile, unul cate unul.
Cand compozitia s-a omogenizat, adauga vanilia si faina" in ploaie" amestecand usor cu o lingura de lemn

Pe un blat tapetat cu faina, modeleaza cu mana coca, dupa care, intinde-o cu sucitorul. Insfaca o forma de fursecuri si taie stelute.

Pune-le la cuptor, coace-le la foc moderat si scoate-le de pe tava cat sunt calde. Umple-le cu topping de ciocolata si uneste-le doua cate doua!

Fursecuri cu ciocolata aromate - pe gustul tuturor!

Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Ce fel de ciocolata esti?