Glazura de lamaie - un topping delicios pentru tortul tau!

Joi, 29.04.2010

Cuprins

Cat de bune sunt prajiturile care poarta pe deasupra un delicios val glazurat. Aceasta reteta propune un invelis fin, dulce-acrisor, deosebit: glazura de lamaie.

Vezi si
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Joi, 29.04.2010

Glazura de lamaie

Ingrediente:

O lingura cu coaja rasa de lamiae
3 linguri de unt
3 linguri de zahar farin
2 linguri cu suc de lamaie
o lingura cu apa
un praf de sare

Mod de preparare:

Amesteca energic untul si coaja de lamaie pana ce vei obtine o crema fina, aerata. Adauga zaharul pudra treptat si incorporeaza bine de fiecare data.

Combina apa si zeama de lamaie si mixeaza-le in amestec. Adauga si praful de sare dupa care fuzioneaza totul in crema initiala de unt . Lasa glazura de lamaie la rece pret de 10 de minute dupa care rasfata prajiturile ori tortul cu ea.

Articolul urmator »
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025
Incepe quiz
Ce vrei de la iubitul tau?