Invata sa prepari o glazura de cirese

Joi, 29.04.2010

Cuprins

O glazura bine pregatita o sa fie intotdeauna touch-ul care face diferenta. Tocmai de aceea am ales sa invatam impreuna sa facem o reteta de glazura de cirese. Sa ne apucam de treaba!

Vezi si
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Joi, 29.04.2010
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Joi, 29.04.2010

Glazura de cirese

Ingrediente:

O cana de zahar
3 sferturi de cana cu unt la temperatura camerei
6 linguri cu suc concentrat de cirese
o cana cu cirese proaspete, fara samburi
seminte de vanilie

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui robot de bucatarie paseaza ciresele pana vei obtine un piure fin.

Intr-un bol, amesteca untul, zaharul si untul, dupa care adauga treptat si sucul de cirese si semintele de vanilie.

Incorporeaza mixul cu piureul de cirese. Glazura trebuie sa stea la rece macar 10 minute inainte sa ornezi desertul. Reteta de glazura de cirese este minunata!

Articolul urmator »
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Vineri, 19.07.2024
Incepe quiz
Cat de mult te subestimezi?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Joi, 23.05.2024
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024
alex (anonim)
23 aprilie 2013 09:09

Dar sub glazura ce ii?

Ne găsești pe