Un desert fin: rulada cu crema de vanilie si gem de zmeura
Cuprins
Saptamana trecuta imi spune sora mea ca vine in vizita si imi da comanda de rulada cu crema! Cu ce sa o rasfat oare? Cu o rulada cu crema de vanilie si gem delicios, pe care am savurat-o impreuna uitandu-ne la un film bun. Incearca si tu!
Rulada cu crema de vanilie si gem de zmeura
Ingrediente:
Blat:
3 cani cu faina
3 cani cu zahar
2 oua
Crema:
1 l de lapte
praf de budinca de vanilie, din comert
gem de zmeura
Mod de preparare:
Bate ouale cu laptele intr-un castron., dupa care adauga faina in ploaie si incorporeaza. Aseaza aluatul pufos intr-o tava tapetata si lasa-l la cuptor 15 minute. Cand devine auriu scoate-l si pune-l la racit pe hartie cerata.
Prepara budinca conform instructiunilor de pe pachet si las-o sa se raceasca putin. Unge blatul cu un strat de gem de zmeura, apoi rasfata totul cu o cantitate generoasa de crema de vanilie.
Ruleaza cu grija folosindu-te de pergament. Inlatura excesul de budinca si presara zahar pudra peste rulada cu crema de vanilie. Mie imi place orice rulada cu crema dar parca asta e deosebit de buna!