Iata 3 variante pentru a gati ciuperci la gratar
Vrei sa inlocuiesti carnea cu ceva sanatos? Inlocuieste-o cu ciuperci la gratar! Iata 3 variante de preparare a ciupercilor!
Varianta 1: Ciuperci cu branza!
Ingrediente necesare pentru ciuperci gratar:
|
- 1 kg ciuperci - de preferat champignon sau pleurotus
- 500 gr branza oaie
- sare
- piper
Se curata ciupercile de cotoare. Se pune in interiorul ciupercilor branza de oaie si se condimenteza. Se lasa pe gratar pana cand branza se topeste.
Varianta 2: Alta reteta delicioasa de ciuperci la gratar cu branza:
- 1 kg de ciuperci
- 400 gr branza de burduf
- 3 rosii
- sare
- piper
Se curata ciupercile de cotoare. Rosiile sa taie cubulete si se amesteca cu branza de burduf. Se pune acest amestec in ciuperci si se condimenteaza. Se lasa pe gratar pana cand rosiile se inmoie si branza se topeste.
Varianta 3: Ciuperci la gratar de post
- 1 kg de ciuperci
- 400 gr branza tofu (de soia)
- 3 rosii
- cimbru
- sare
- piper
Se curata ciupercile de cotoare. Branza tofu se rade si se amesteca cu rosiile taiate cubulete. Adauga la aceasta compozitie cimbru dupa gust. Pune acest amestec in ciuperci si apoi condimenteaza-le.
Iata 3 idei de retete cu ciuperci la gratar. Incearca-le si tu!