Iata doua idei pentru a prepara costita la gratar!

Vineri, 09.04.2010

Cuprins

Coastele de porc sunt un fel de mancare deloc pretentios si foarte gustos. Invata sa prepari doua retete: coaste la gratar marinate si costita la gratar taraneasca!

Vezi si
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Vineri, 09.04.2010
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Vineri, 09.04.2010
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Vineri, 09.04.2010

Coaste la gratar marinate - un deliciu savuros!

Ingrediente:

1 kg coste de porc
2 linguri ulei
2 rosii pasate
3 linguri otet
o ceapa
sare
piper
boia
condiment pentru gratar

Se amesteca otetul cu ulei, cu rosiile pasate si cu ceapa taiata marunt. Acum se adauga condimente dupa gust! Cu acest amestec se ung coastele. Se lasa la rece cel putin 30 de minute. Cand se scot din frigider se presara cu condimente pentru gratar si se lasa la facut pana se rumenesc.

Costita la gratar taraneasca - simplu si delicios!


Ingrediente:

1 kg costita de porc
sare
piper
6 catei de usturoi
4 linguri ulei

Coastele se ung cu putin ulei si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Fiecare coasta se unge cu usturoi pisat si se pune pe gratar. Se lasa cam 15 minute pana se rumenesc.

E usor acum sa prepari un gratar plin de gust. Prepara coaste la gratar marinate si costita la gratar taraneasca si vei avea parte de o masa delicioasa.

Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
valevtin (anonim)
5 februarie 2012 15:03

Ambele retete din partea foto arata mizerabil . Eu NU....

Ne găsești pe