O masa delicioasa: Friptura de porc cu cartofi la cuptor

Vineri, 16.04.2010

Cuprins

Fiecare experienta culinara trebuie sa fie o placere pentru noi. Atunci cand te apuci sa pregatesti ceva, fa-o cu placere, pentru ca numai asa te vei simti bine si preparatele tale vor fi delicioase. Si din experienta mea, placerea este mult mai mare atunci cand pregatesti o delicatesa, cum ar fi friptura de porc cu cartofi la cuptor, intr-un timp scurt si fara sa necesite prea multe cunostinte in ale gatitului. Priveste mai jos!

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 16.04.2010

Friptura de porc cu cartofi la cuptor

Ingrediente:
- muschi de porc
- cartofi
- usturoi granulat
- coriandru
- nucsoara
- sare
- piper


Mod de preparare:
Speli bine carnea si o condimentezi. O lasi un timp ca sa patrunda condimentele in carne, apoi o prajesti intr-o tigaie cu ulei incins.

Cureti cartofii, ii speli si ii tai in sferturi. Ii asezi intr-o tava, torni putin ulei peste ei, ii acoperi cu o folie de aluminiu si introduci tava in cuptor.
Indepartezi folia de aluminiu si presari peste ei niste verdeata, apoi o mai lasi vreo 15 minute la cuptor, pana se rumenesc.

Pui pe farfurie cartofii copti alaturi de carnea de porc prajita. Delicios!

Pentru o aroma si mai placuta, poti turna peste friptura de porc cu cartofi la cuptor un sos facut din smantana si verdeata. Va da un gust foarte bun preparatului tau.

Articolul urmator »
Piure de cartofi dulci: rețeta simplă și delicioasă
Raluca Margean | Miercuri, 24.07.2024
Incepe quiz
Ce desert de Craciun esti?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024

Ne găsești pe