Vrei sa prepari o friptura de porc? Incearc-o acum si cu legume!
Cuprins
Stim ca friptura de porc este buna atat la gratar cat si la cuptor, tocmai din acest motiv este si cea mai consumata. Prin urmare o sa iti arat cum poti sa prepari o friptura de porc la cuptor, dar nu simpla ci cu o garnitura de legume.
Friptura de porc cu legume
Ingrediente:
- ceafa de porc
 - 2 vinete
 - 2 ardei rosii
 - 2 ardei verzi
 - ½ kg rosii
 - 2 cepe
 - 1 usturoi
 - ulei
 - vegeta
 - boia dulce
 - sare
 - piper
 
Mod de preparare:
 Condimentezi bucatile de carne cu vegeta, boia, sare si piper dupa gust.
 Pui carnea la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si o intorci pe toate partile ca sa se rumeneasca uniform.
 Cand se formeaza crusta, o pui pe un platou si o crestezi adanc. Printre crestaturi pui feliute de catei de usturoi. Pui bucata de ceafa intr-o tava unsa cu ulei. 
 Speli legumele, le cureti si le tai cubulete/felii.
 Pui toate legumele intr-un vas si le condimentezi cu sare dupa gust, apoi le pui in tava cu carne. 
 Deasupra torni putin ulei si acoperi gura vasului cu o folie de aluminiu, dupa care o introduci pentru aproximativ o ora in cuptor. In acest timp mai intorci carnea. Cu 20 minute inainte scoti folia de aluminiu ca sa scada legumele.
| Acum friptura ta de porc cu legume este delicioasa si gata pentru a fi savurata. | 



































