Prepara un piept de pui la gratar ca in America Latina

Marţi, 13.04.2010

Cuprins

Spiritul latin ma inspira. Iata o reteta simpla, gustoasa si plina de pasiune asa cum sunt si oamenii latini. Inspira-te si tu din aceasta reteta, da drumul la muzica si incepe sa gatesti in aer liber. Parca viata este mai frumoasa cand tot ce faci este cu multa pasiune, nu? Piept de pui  la gratar in spirit latin - iata cum se prepara!

Vezi si
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Marţi, 13.04.2010

Ingrediente gratar piept de pui:

- 4 piepti de pui (8 fileuri din piept de pui)
- ½ ceasca sos de soia
- ½ pahar vin alb
- tarhon, cimbru, maghiran
- sare
- piper

Cum prepari pieptul de pui la gratar?

Condimentezi pieptii de pui cu sare si piper. Ii pui intr-o tava si torni peste ei sosul de soia si vinul alb. Presari deasupra ierburile (tarhon, cimbru, maghiran), amesteci si ii lasi la marinat 1 - 2 ore.

Pui friptura de pui pe gratarul bine incins. Este important sa o stropesti deseori cu sosul de la marinata, pentru un gust bun si pentru a fi frageda. Cand s-a rumenit pe o parte, intorci carnea de pui pe cealalta parte.

Dupa ce s-au facut, poti servi aceasta friptura de piept de pui la gratar alaturi de o granitura de orez, legume sau langa niste cartofi prajiti. Delicios, nu?

Articolul urmator »
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Joi, 23.05.2024
Incepe quiz
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024

Ne găsești pe