Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui

Miercuri, 14.04.2010

Cuprins

Vinete la gratar, o friptura de pui si un pahar de vin alb. Suna bine, nu? Sunt o poftiocioasa din fire, numai cat m-am gandit mi s-a facut foame si probabil si tie. Invata o modalitate simpla de a pregati vinete la gratar, intr-un timp minim.

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 14.04.2010
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Miercuri, 14.04.2010
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 14.04.2010

Vinete la gratar

Ingrediente:
- vinete
- usturoi
- patrunjel
- ulei

Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai cotorul, apoi le feliezi rondele. Le pui la copt pe gratarul de la aragazul bine incins, intorcandu-le pe ambele parti.

Intre timp, cureti usturoiul il tai in felii subtiri. Speli patrunjelul si il maruntesti.

Intr-un vas pui in mod repetat straturi de vinete, de usturoi si de patrunjel. Deasupra torni putin ulei (de preferat de masline).

Si uite asa ai obtinut un gratar de vinete delicios pe care il poti folosi ca si garnitura la o friptura de pui .

Articolul urmator »
Piure de cartofi dulci: rețeta simplă și delicioasă
Raluca Margean | Miercuri, 24.07.2024
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe