Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Iata cum poti prepara friptura din piept de pui la gratar sau la cuptor

Roxana Gheorghe

Carnea de pui este absolut delicioasa, fie ca o faci la cuptor, la gratar sau o prajesti.
Eu o sa iti arat cum pot prepara friptura din piept de pui la cuptor sau la gratar, deorece este mult mai bine sa o gatesti astfel daca tii la silueta.

Friptura din piept de pui marinat la gratar

Friptura piept pui

Ingrediente:

- 1 piept de pui
- 1 lingurita sos soia
- 2 - 3 linguri vin
- 1 lingurita ulei masline
- usturoi
- piper
- cimbru
- oregano

Mod de preparare:

1. Speli bine pieptul de pui si, apoi, il bati ca pe snitel.
2. Prepari o marinata pentru acesta din: vin, sos de soia, usturoiul care a fost pisat (dupa gust), ulei de masline si mirodeniile mentionate mai sus. Pui pieptul de pui in aceasta marinata si il lasi 2 - 3 ore.
3. Dupa ce s-a marinat, il pui pe gratarul bine incins si il intorci ca sa se rumeneasca uniform.

Cand este gata, il poti servi cu garnitura de legume, ciuperci, orez etc.

Frptura din piept de pui la cuptor

Friptura din piept de pui 

Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 4 linguri sos soia
- vegeta
- ulei de masline
- sare
- piper
- rozmarin

Mod de preparare:
1. Speli pieptul de pui, apoi il bati ca pe snitel.
2. Il condimentezi cu sare si piper, iar pe urma presari si rozmarin pe el.
3. Pui pieptul de pui intr-o tava unsa cu ulei de masline, iar deasupra lui torni sosul de soia.
4. Introduci tava in cuptor, la foc potrivit si o lasi pana este gata.

Oricum ai alege sa prepari friptura din piept de pui, la gratar sau la cuptor, aceasta iti va iesi frageda si foarte gustoasa.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (41)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!