Ciuperci umplute cu branza si masline

Miercuri, 25.05.2011

Am intrat in 7 luni de sarcina si incep sa ma misc mai greu, din acest motiv ideile mele de retete isi vor gasi punerea in practica sub indemanarea sotului meu sau a surorii mele. Reteta de ciuperci a venit sub forma unui brainstorming si a fost finalizata de sora mea. Simpla si gustoasa:

 

INGREDIENTE:
10-15 ciuperci,
100g. branza de oaie,
1-2 gogosari in otet,
3-4 masline verzi,
1 ou

Vezi si
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 25.05.2011
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 25.05.2011

  1. Spala bine ciupercile. Nu le curata! Elimina piciorusele.


2. Toaca marunt piciorusele ciupercilor.


3. Toaca marunt gogosarii si maslinele.  

4. Amesteca branza data pe razatoare cu oul batut, cu piciorusele ciupercilor taiate, cu maslinele si gogosarii. Amesteca totul pana ce devine o pasta compacta. 

5. Umple ciupercile cu aceasta compozitie. Pune-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt si lasa-le la cuptor intre trei sferturi de ora si o ora.  



POFTA BUNA!

Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://reteteoriginalebygabriela.blogspot.com. 

Articolul urmator »
6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
Raluca Margean | Duminică, 11.08.2024
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024

Ne găsești pe