Reteta de conopida pane de post

Timp de gătire:
45-60 minute
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Fierbere
Marţi, 10.12.2013

Cuprins

Caracteristici

Nu stii ce sa mai gatesti in post? O reteta de conopida pane de post este perfecta pentru aceasta perioada. Preparatul va iesi usor picant, crocant si delicios. Iata ce ingrediente iti asigura un rezultat culinar excelent!

Timp de pregatire: 15 minute
Timp de gatire: 10-15 minute
Timp total: 30 de minute
Metoda de preparare: prajire
Dificultatea retetei: redusa

Ingrediente necesare pentru reteta de conopida pane de post

- o conopida medie;
- o lingurita sau doua de mustar;
- putina faina;
- sare;
- piper;
- 100 g de pesmet;
- ulei

Ulei floarea soarelui -  7.02 lei

Mustar fin - 4.48 lei

Iata cum poti sa prepari o reteta de conopida pane de post

Curata conopida, desfa-o in buchetele mici si pune-o la fiert in apa cu sare (aproximativ un sfert de ora). Scoate buchetelele si lasa-le la scurs. Intre timp, prepara o compozitie din 150-200 ml de apa, mustar, sare si piper. Adauga si faina, pana obtii o compozitie mai groasa. Ia cate un buchetel de conopida si da-l prin pesmet, apoi prin amestecul preparat si pune la prajit in ulei incins. Scoate conopida pane pe servetele de hartie. Serveste preparatul rece sau cald, dupa preferinte.

Dupa ce vei prepara aceasta reteta de conopida pane de post, vei realiza ca nu trebuie sa-ti mai lipseasca din lista de preparate pregatite in zilele cu restrictii culinare. Pofta buna!

Sursa foto: healthyrecipesblogs.com

 

Articolul urmator »
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024
Incepe quiz
Vei deveni sefa in viitor?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024

Ne găsești pe