Reteta Thailanda: Vita cu paste si legume
Printre minunatele delicii thailandeze, se numara savuroasa vita cu paste si legume! Iata reteta care te va ajuta sa pregatesti acest preparat exotic.
Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatire: 15 minute
Ingrediente:
- 1-2 linguri Pasta de Curry Rosu Shan'shi
- 1 borcan Amestec legume asiatice Chop Suey Shan'shi
- 125g Paste Wok pre-fierte Shan'shi
- 2 linguri sos de peste
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri ulei wok
- 2 catei de usturoi
- 2 cepe verzi
- 250g muschi de
vita
- 250-300 ml apa
Pregatire:
Se curata usturoiul si se toaca marunt. Ceapa verde se curata de frunzele exterioare si se taie in cubulete. Carnea de vita se taie in fasii subtiri.
Se incalzeste uleiul in wok. Se adauga ceapa si carnea si se prajesc timp de 5 minute.
Se condimenteaza cu usturoi, pasta de curry rosu, sos de peste si sos de soia. Se adauga amestecul de legume la carne. Se pune apa si se amesteca si cu pastele. Se va amesteca totul foarte bine si se gateste timp de 3-4 minute.
Sfat Shan'shi:
Pastele Wok pre-fierte sunt foarte practice, pentru ca nu necesita fierbere!
Pentru mai multe detalii despre produse si retete, intra pe www.shan-shi.ro.