Castraveti in saramura in doar 15 minute!

Miercuri, 26.05.2010

Cuprins

Nimic nu e mai potrivit langa o friptura decat o salata de castraveti in saramura. Mai mult, reteta este atat de simplu de preparat ca pana si unui neinitiat in bucatarie i se va parea floare la ureche.

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 26.05.2010
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 26.05.2010

Castraveti in saramura - foarte usor de preparat!

Ingrediente necesare pentru castraveti in saramura:

1 kg castraveti
1 l apa
2 linguri de sare grunjoasa
boabe de mustar
marar uscat (bete)

Cum prepari castraveti in saramura?

1. Castravetii se aleg mici si fragezi. Se spala bine.
2. Se iau doua borcane. Pe fund se pun boabe de mustar.
3. Se pun castravetii si mararul in borcane.
4. Separat, apa se amesteca bine cu sarea.
5. Aceasta saramura se adauga in borcane.
6. Borcanele se capseaza bine si se pun la rece.

Iata o reteta de castraveti in saramura pe care o poti prepara oricand si extraordinar de repede. Spor la treaba!

Alte retete care te-ar putea interesa:

Sanatate la borcan - ghimbir murat!

Vrei ardei iuti murati? Iata doua variante savuroase!

Cel mai cunoscut gust grecesc - sos tzatziki 

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024