Macaroane cu carne tocata – un deliciu!
Cuprins
As manca macaroane toata ziua si nu m-as satura! Mai ales cand dispun de atatea retete care de care mai delicioase. Iata de aceasta data o reteta de macaroane cu carne tocata.
Macaroane cu carne
Ingrediente macaroane:
- 250 g rosii maruntite
- 1 lingura ulei
- 1 catel usturoi
- 1 lingurita zahar
- 200 g carne tocata
- 1 arpagic
- 400 g macaroane
- 1 lingura patrunjel tocat
- 4 g piper negru
- 150 g branza parmezan rasa
- 5 g sare
Cum se prepara aceste macaroane cu carne?
Fierbi macaroanele intr-o oala cu apa, putin ulei si un praf de sare, timp de 20 minute, apoi le scurgi si le pui intr-un vas.
Intr-o tigaie pui o picatura de ulei, ceapa si usturoiul (tocate), apoi adaugi carnea si condimentezi. Mai pui, spre sfarsit, rosiile, zaharul si patrunjelul tocat. Mai lasi cateva minute, la foc mic, ca sa capete o savoare si o culoare aparte.
Incorporezi macaroanele in tigaie sau torni sosul peste ele.
Adaugi, in functie de gust, branza rasa peste macaroane.
Serveste aceste macaroane cu carne tocata si o sa devina una dintre retetele tale preferate!
Alte articole care te-ar putea interesa:
Ce delicatesa avem azi pe masa? Penne prosciutto cu usturoi si mazare |