Prajitura cu ness

Miercuri, 09.05.2018

Mod de preparare Prajitura cu ness

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate cu esenta
de vanilie. Se cerne faina deasupra incorporand-o in amestec. Se intind trei foi pe hartie de copt
si se coc la foc moderat .Le pudram bine cu zahar pudra sa nu se lipeasca intre ele pana ce le
folosim.

Crema

Se pun galbenusurile cu zaharul la fiert pana se spumeaza bine. Se adauga gelatina hidratata in
50 ml apa si cafeaua impreuna cu cacao dizolvate in putina apa si se omogenizeaza pana se
dizolva complet. Se da deoparte si, dupa ce s-a temperat, adaugam branza mascarpone. Crema
obtinuta se rastoarna peste frisca batuta si se aromatizeaza cu esenta de vanilie.
Crema se aseaza intre cele 3 foi deasupra terminand cu crema. Se face un model cu pieptenul de
patiserie si se decoreaza cu pudra de cacao.

O portionam cum dorim dupa ce a stat la frigider cateva ore.

Vezi si
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Miercuri, 09.05.2018
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Miercuri, 09.05.2018

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici.

Articolul urmator »
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Incepe quiz
Ce prajitura te reprezinta?

Ne găsești pe