Simplu si delicios: Salata de boeuf

Vineri, 30.04.2010

Cuprins

Fie ca este Paste, Craciun, Revelion, aceasta nu lipseste de pe masa noastra. Plus ca este usor de preparat si poti sa te bucuri de gustul ei de fiecare data cand ti se face pofta. Iata reteta mea:

Vezi si
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Vineri, 30.04.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Vineri, 30.04.2010

Salata de boeuf

Ingrediente:
- 450 g piept de pui
- 500 g cartofi
- 150 g morcov
- 50 g mazare
- 50 g radacina telina
- 100 g muraturi
- 2 linguri mustar
- Maioneza
- Masline negre si muraturi pentru decor

Cum prepari salata de boeuf?

Cureti morcovii, cartofii si telina. Pui carnea, cartofii taiati in sferturi, morcovii intregi, bucata de telina si mazarea intr-o craticioara.

Acoperi cu apa, adaugi putina sare si pui la fiert, la foc mic, pana cand sunt moi. Le lasi sa se raceasca.
Tai marunt carnea, legumele si muraturile (castravetii, gogosarii).
Amesteci totul cu maioneza si potrivesti gustul cu sare, daca este necesar.
Decorezi cu masline negre si muraturi.

Astfel, ai obtinut usor o salata de boeuf aspectuoasa si foarte gustoasa!

Articolul urmator »
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Incepe quiz
Testul simplu care îți descrie viața
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Marţi, 30.09.2025