Salata spanac - e momentul sa gusti ceva deosebit!

Miercuri, 19.05.2010

Cuprins

Daca tot a venit vara, mancarurile light sunt la putere, iar o salata de spanac e perfecta. Innobilata cu migdale si ou, salata spanac devine o desfatare a papilelor gustative, un ritual culinar pe care ai sa-l adopti in sezonul cald. Pentru ca da dependenta!

Vezi si
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 19.05.2010
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 19.05.2010

Salata de spanac

Ingrediente:

- un sfert de canita de ulei de masline
- dressing de otet balsamic
- un bol cu frunze de spanac proaspat
- 2 oua fierte
- 1 cana cu samburi cruzi de migdale
- un pumn cu bucatele de bacon
- fasii de parmezan
- sare, piper

Mod de preparare:

Spala bine frunzele de spanac si aseaza-le intr-un bol. Taie ouale feliute, presara migdalele, adauga fasiile de parmezan si baconul. Rasfata totul cu ulei de masline si dressing de otet balsamic. Presara sare si piper dupa gust. Salata de spanac este gata! Cum ti se pare aceasta propunere de salata spanac?

Articolul urmator »
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025
Incepe quiz
Înger, demon sau ceva la mijloc? Fă acest test și află câtă răutate se ascunde în tine
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024