Sos Remoulade - clipa de savoare pe care ti-o doreai!

Luni, 17.05.2010

Cuprins

Personal sunt in stare sa mananc sos Remoulade cu orice preparat , de la cartofi prajiti , la fripturi, ciuperci, legume sote, orice ! Bine, exceptand desertul ! E chiar foarte bun si da o alta nota mancarurilor. Tie iti place ?

Vezi si
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010

Sos Remoulade

Ingrediente:

½ cana cu iaurt simplu
cateva capere, maruntit
4 castraveciori murati, cubulete
½ lingura cu pasta de usturoi
patrunjel tocat
menta tocata

Mod de preparare:

Intr-un castron amesteca iaurtul cu pasta de usturoi. Adauga caperele, castraveciorii cornichon, patrunjelul si menta. Asta-i tot ! A fost greu sa prepari sos Remoulade?

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Care ar fi numele tău magic?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe