Specialitate japoneza: Sos teriyaki

Miercuri, 05.05.2010

Cuprins

Bucataria japoneza si cea chinezeasca sunt experte in materie de frumos si bun. Iata cum prepara bucataria japoneza sosul teriyaki!

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010

Sos teriyaki

Ingrediente:
-6 linguri sos de soia
- 3 linguri de sake (dragul)
- 2 linguri de vin alb
- o lingura de zahar

Cum prepari sosul teriyaki?

- intr-o oala pui sosul de soia, vinul alb, dragul si zaharul
- dai craticioara pe foc, la flacara mica, pana cand se topeste zaharul
- mai lasi sa fiarba cateva minute si poti sa il servesti

Sos teriyaki - bun si usor de preparat! Poate fi folosit cu succes la orice friptura!

Articolul urmator »
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?