Supa de curcan - savoare cu taietei!

Vineri, 30.04.2010

Cuprins

Daca vrei o supa cu adevarat gustoasa, Diva Hair iti recomanda supa de curcan. Vei avea parte de-o aventura culinara care iti va incanta simturiile si care iti va aminti, cu siguranta, de ierniile friguroase incalzite cu o supa fierbinte.

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Vineri, 30.04.2010
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Vineri, 30.04.2010

Supa de curcan super deliciosa

Ingrediente necesare pentru supa curcan:
1 kg carne curcan (aripi si piept)
o ceapa medie
2 morcovi
doi cartofi mari
o radacina de patrujel
½ dintr-o telina
200 gr taitei cu ou
o legatura de patrunjel
sare
piper

Cum prepari supa curcan?

Pasul 1:
Carnea se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce da in clocot se mai lasa zece minute. Apa se arunca si se pune alta proaspata tot cu sare.
Pasul 2:
Carnea de curcan se lasa 30 minute la foc, timp in care se spumeaza. Dupa jumatate de ora de fiert se pune ceapa intreaga, morcovul taiat rondele si radacina de patrunjel si telina rase.
Pasul 3:
Se mai lasa la fiert cam 20 de minute dupa cere se adauga cartofii. Cand acestia sunt fierti se scot legumele cu exeptia rondelelor de morcov. (Daca iti plac legumele le poti lasa pe toate dupa ce le tai dar reteta originala este fara legume)
Pasul 4:
Odata scoase legumele, se adauga taiteii si se lasa comform indicatiilor de pe ambalaj. Se verifica daca totul este bine fiert (carnea, taiteii, morcovii) si se condimenteza.

Supa de curcan este un preparat care se serveste fierbinte cu patrunjel tocat adaugat direct in castron. Aceasta supa este ideala pentru o masa consistente, sanatoasa si foarte gustoasa.

Articolul urmator »
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe