Supa de taitei: gustoasa si sanatoasa

Miercuri, 12.05.2010

Cuprins

Daca vrei sa mananci ceva usor, bun si racoritor, atunci incearca supa de taitei. Gustul ei irezistibil te va cuceri, vei vedea!

Vezi si
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2010
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2010
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2010

Supa de taitei

Ingrediente pentru 4 portii:
- 150 g taitei
- 800 g picior de vacuta cu os
- 1 ceapa
- 1 telina
- 1 gulie
- 1 morcov
- 1 legatura de patrunjel
- 1 crenguta cimbru
- Apa
- Sare

Mod de preparare supa de taitei:

Cojesti ceapa, morcovul si gulia. Tai ceapa pe jumatate si restul in cubulete.
Pui intr-o caserola legumele, cimbrul, patrunjelul si piciorul de vacuta. Acoperi cu apa rece si condimentezi cu sare.
Lasi sa fiarba la foc moderat timp de 30 minute si indepartezi spuma daca este necesar.
Dupa ce ai indepartat spuma, lasi sa fiarba in continuare.
Cand incepe sa fiarba, adaugi fideaua, lasi inca 10 minute pe foc si... supa este gata!

Delicioasa supa de taitei o servesti cu patrunjel pe deasupra!

Articolul urmator »
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Incepe quiz
Cât ești de sănătoasă?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci acasă cea mai sănătoasă rețetă de tofu
Raluca Margean | Duminică, 26.05.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe