Supa de taitei: gustoasa si sanatoasa

Miercuri, 12.05.2010

Cuprins

Daca vrei sa mananci ceva usor, bun si racoritor, atunci incearca supa de taitei. Gustul ei irezistibil te va cuceri, vei vedea!

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2010
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2010
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2010

Supa de taitei

Ingrediente pentru 4 portii:
- 150 g taitei
- 800 g picior de vacuta cu os
- 1 ceapa
- 1 telina
- 1 gulie
- 1 morcov
- 1 legatura de patrunjel
- 1 crenguta cimbru
- Apa
- Sare

Mod de preparare supa de taitei:

Cojesti ceapa, morcovul si gulia. Tai ceapa pe jumatate si restul in cubulete.
Pui intr-o caserola legumele, cimbrul, patrunjelul si piciorul de vacuta. Acoperi cu apa rece si condimentezi cu sare.
Lasi sa fiarba la foc moderat timp de 30 minute si indepartezi spuma daca este necesar.
Dupa ce ai indepartat spuma, lasi sa fiarba in continuare.
Cand incepe sa fiarba, adaugi fideaua, lasi inca 10 minute pe foc si... supa este gata!

Delicioasa supa de taitei o servesti cu patrunjel pe deasupra!

Articolul urmator »
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025
Incepe quiz
Cât ești de sănătoasă?