Rețete delicioase
×
Înapoi la

Torturi de casa spectaculoase care te vor fascina

Torturi de casa spectaculoase care te vor fascina

Arata ca o gospodina desavarsita a anilor `50, dar Christine McConnell ar putea transforma o bucatarie linistita intr-o scena desprinsa dintr-un film horror. Pe langa meseriile de stilist profesionist, make-up artist, model si fotograf, aceasta creeaza torturi de casa spectaculoase, adevarate filme de groaza in miniatura.

O veritabila pin-up contemporana, Christine McConnell marturiseste ca se inspira din estetica Old Hollywood-ului, citandu-i pe Vincent Price, Alfred Hitchcock, Rita Hayworth si Cyd Charisse drept influente. Desi este fidela stilului retro, Christine nu  a invatat sa gateasca din cartile de bucate ale bunicii, ci intr-un mod foarte actual, urmarind tutoriale pe YouTube. Intr-adevar, succesul de care tanara din Los Angeles se bucura in prezent se datoreaza retelelor sociale, torturile ei fiind remarcate atunci cand au devenit un adevarat fenomen pe Instagram.



Christine se implica in tot ceea ce tine de productia instantaneelor, inclusiv in construirea decorurilor si croirea costumelor. Contul ei de Instagram demonstreaza cat de natural se simte intr-o lume plina de referinte subtile catre Tim Burton si David Lynch, in care atmosfera linistita a suburbiilor americane ia o intorsatura macabra.

Christine transpune pasiunea ei pentru cultura pop sub forma deserturilor care sunt comestibile in intregime, totul fara a dispune de un buget prea mare. Atunci cand a recreat celebra scena din “Alien” a fost nevoie sa isi lipeasca de fata prajitura in forma de Facehugger cu ajutorul caramelului, dar se pare ca efortul a meritat din plin.

Totusi, multi-talentata artista mananca foarte rar din prajiturile pe care le face : „Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa le mananci dupa ce ai inhalat atat de mult zahar pudra”, spune ea. Un motiv de bucurie pentru vecinii ei, care au ocazia sa se bucure de torturile spectaculoase nu doar in ziua de Halloween.


Surse foto: stylist.co.uk, boredpanda.com

Articolul urmator
Rețetă de chifle de casă: cum faci cele mai pufoase pâinici
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?