Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

10 plante pe care le poți crește în borcane cu apă la tine în casă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro
Roșii

Roșii

Se pun plăntuțele deja crescute în suporturi individuale cu pământ. Semințele singure nu vor crește în apă.

Ați vrea să vă creșteți plantele preferate în casă, dar nu vreți să aduceți tot acel pământ care lasă în urma lui o mizerie de nedescris? Vă vom prezenta 10 plante care pot fi crescute în apă chiar la dumneavoastră în casă. Indiferent că stați la casă sau la apartament, aceste plante nu au nevoie decât de apă, lumină și căldură.

De ce aveți nevoie?

În primul rând, de recipiente care să nu permită apei să curgă. Este foarte important să folosim recipiente rezistente, iar borcanele sunt cele mai indicate în acest caz.

Apoi, de apă. Evitați să folosiți apă cu clor sau cu chimicale. Apa de izvor este cea mai indicată pentru creșterea acestor plante, deoarece conține mineralele de care au nevoie.

Nu în ultimul rând, de plantele pe care le veți crește. Veți vedea că, dacă în cazul unora o crenguță proaspăt tăiată este suficientă, în cazul altora este nevoie de planta deja crescută separat în pământ.

ATENȚIE! În cazul câtorva dintre aceste plante este nevoie de timp până când acestea să se acomodeze la noul mediu și să înceapă să se dezvolte. În mod normal, ele încep să crească într-o perioadă care poate dura între 2-6 săptămâni.

Dacă vreți ca plantele să crească armonios, puteți folosi îngrășământ. Atenție însă ce tip de îngrășământ veți alege! Nu vreți să vă puneți în pericol sănătatea.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!