18 lucruri pe care trebuie să le arunci chiar acum

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Te pregătești pentru curățenia de toamnă? Atunci sigur ai nevoie de un ghid pentru a decide care sunt lucrurile la care să renunți, din garderobă sau din casă. Dacă privești cu atenție în jur, vei vedea că sunt lucruri pe care nu le-ai mai purtat de multă vreme sau pe care nu le-ai folosit niciodată. Unele obiecte au avut valoare sentimentală, dar au ajuns deja într-o stare deplorabilă și nu-ți mai transmit nimic, iar altele ocupă, pur și simplu, locul de pomană.

Este vremea să aerisești spațiul și să te bucuri de un sentiment de reînnoire. Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le arunci cât mai repede, ca să începi noul sezon cu senzația de libertate și de curățenie!

Șosetele vechi și rupte

Șosetele vechi și rupte

Poate că ai o pereche preferată, pe care ai purtat-o multă vreme și, din obișnuință, o pui de colo-colo prin dulap. Dar e vremea să le spui adio șosetelor cu găuri. Nu uita de vorba care spune că lucrurile rupte aduc pagubă și sigur nu le vei simți lipsa, după ce scapi de ele.

Sursa foto: Pinterest

Umerașele de sârmă

Umerașele de sârmă

Umerașele ieftine de sârmă nu sunt potrivite pentru hainele tale. Le pot rupe materialul sau păta cu rugină. Folosește mai degrabă umerașe de lemn sau de plastic solid și aruncă-le pe cele de sârmă.

Sursa foto: Pinterest

Ghetele purtate prea multă vreme

Ghetele purtate prea multă vreme

Dacă ții într-un colț încălțăminte veche și uzată doar fiindcă ai purtat-o cândva cu drag, nu faci altceva decât să aduni lucruri nefolositoare, care îți dau o senzație de îmbâcseală. Ia-ți inima în dinți și renunță la ghetele stricate sau donează-le pe cele încă în stare bună, dar pe care nu le mai porți de o veșnicie.

Sursa foto: Pinterest

Sticlele goale de alcool

Sticlele goale de alcool

Unii le colecționează din admirație pentru ambalaje sau ca să vadă prietenii ce băuturi fine au avut cândva la masă. Realitatea este că sunt de prost gust și nu au nici măcar aspect estetic. Eliberează rafturile de ele și așază ceva mai potrivit în loc.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pixabay, Pinterest

Articolul urmator S-a aflat acum! Planta de apartament care poate aduce probleme în familie sau în relația de cuplu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.