4 semne care îţi spun că maşina de spălat rufe nu funcţionează cum trebuie

Redactor Andreea Baluteanu

Aproape că nu ne mai putem imagina cum ar arăta viața noastră fără o mașină de spălat! Acest aparat electrocasnic ne simplifică existența, ne oferă mai mult timp liber și ne curăță hainele mult-iubite, motiv pentru care îi suntem mai mult decât recunoscătoare.

Cu toate acestea, chiar dacă ai cea mai performantă mașină de spălat din lume sau tocmai ți-ai cumpărat un model nou, există posibilitatea ca acesta să nu funcționeze cum trebuie sau să dea rateuri, de multe ori fără ca tu să îți dai măcar seama. Descoperă mai jos semnele care îți spun că mașina ta de spălat are mare nevoie de o reparație!

Semne că mașina de spălat e pe punctul să se strice

Un al șaselea simț îți spune că mașina ta de spălat este pe punctul de a se strica, dar preferi să nu intervii pentru că funcționează așa cum trebuie? Nu te mai gândi că ești paranoică sau că te înșeli: există un interval delicat în care poți acționa pentru a-ți repara mașina de spălat și, dacă nu îl respecți, poți ajunge în situația de a fi nevoită să îți cumperi alta!

Vezi mai jos care sunt semnele ce îți arată că este cazul să suni un profesionist în reparații mașini de spălat!

Mașina de spălat face zgomot. Desigur, aici depinde și de cât de silențioasă este în mod normal. Dacă ai observat că produsul electrocasnic e mult mai zgomotos în ultima perioadă, e recomandat să intervii. Poate fi vorba și despre o încărcătură prea densă de haine, care obosește motorul, dar, dacă mașina se comportă la fel și atunci când folosești mai puține, este cazul să iei inițiativa.

Mașina de spălat nu se umple cu apă. Deși ai dat drumul la mașină, cuva nu se umple cu apă. E posibil ca furtunul sau filtrul să fie înfundat ori poate că te confrunți cu pornirea întârziată a ciclului de spălare. Sfatul nostru este să nu încerci să diagnostichezi singură problema, ci să apelezi la un profesionist.

Apă ajunge în cuvă, dar ciclul de spălare se oprește aici. Dacă mașina nu începe să se „agite”, problema ar putea fi ceva minor, de suprafață, dar și un defect intern mult mai serios. Sună la un profesionist!

Mașina de spălat nu pornește. Ne cerem iertare, dar suntem obligate să o facem: verifică mai întâi dacă mașina de spălat e conectată la o priză sau dacă nu cumva ai parte de o cădere de electricitate. Apasă ușor pe ușa mașinii de spălat ca să te asiguri că e închisă bine. În cazul în care toate par să fie la locul lor, cel mai bine sună un profesionist. E posibil să ai de-a face cu o defecțiune internă și, dacă insiști, riști să faci mai mult rău produsului tău.

Reparații de mașini de spălat în București: unde suni

Din păcate, te afli într-unul dintre cazurile de mai sus sau mașina ta de spălat are o altă problemă, căreia nu i-ai dat încă de cap? Deoarece îți e atât de dragă, du-o la „doctor”! Avem pentru tine cea mai bună recomandare de service de reparații mașini de spălat Whirlpoool: este vorba despre reparatiemasinadespalat.ro. Sună la +40 762 419 598 și specialiștii vor ajunge în mai puțin de 60 de minute în București și în Ilfov.

Deoarece știu cât de importantă e mașina de spălat, profesioniștii de la service-ul pe care ți-l recomandăm se asigură că vor ajunge imediat la tine acasă. Bonus: atât deplasarea, cât și constatarea defecțiunii mașinii de spălat sunt gratuite. Mai mult, știi că produsul tău electrocasnic e pe mâini bune: service-ul de reparații mașini de spălat Whirlpool are o experiență de peste 10 ani, peste 5.000 de intervenții la activ și mai mult de 4.000 de clienți satisfăcuți 100%. Personalul a amabil și prietenos și nu îți va da acea stare de disconfort pe care o ai de multe ori în această situație: știi cu siguranță despre ce vorbim.

De asemenea, reparatiemasinadespalat.ro se remarcă prin cele mai mici prețuri, dar și prin faptul că deține pe stoc un număr mare de piese de schimb.

Bineînțeles, reparatiemasinadespalat.ro are în spate o echipă specializată în repararea tuturor modelelor de mașini de spălat: nu trebuie să te descurajezi dacă nu găzduiești un Whirlpool acasă.

Îți ținem pumnii și sperăm ca mașina ta de spălat „să se facă bine” cât mai repede cu putință. Și nu uita: dacă prezintă vreunul dintre semnele de mai sus, nu mai aștepta și sună la numărul de telefon pentru reparatiemasinadespalat.ro! Nu îți poți neglija produsul care îți protejează hainele și îți garantează o prezență mereu ireproșabilă!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.