5 electrocasnice utile pentru mamele ocupate

5 electrocasnice utile pentru mamele ocupate

Iuliana Nica

Într-o eră în care fiecare minut contează, tehnologia devine cel mai bun prieten al mamelor care aleg să-și dedice timpul liber familiei. De-a lungul timpului, produsele electrocasnice au evoluat constant. De la combine frigorifice care păstrează mereu alimentele proaspete, prin intermediul tehnologiei ce simulează ciclul natural al luminii solare, la stații de călcat cu un design compact, ideale în protejarea hainelor, orice mamă are la dispoziție o varietate de gadgeturi din care poate alege. Așadar, transformă locuința într-un loc sigur și confortabil, prin intermediul acestor produse ingenioase!

Familia in bucatarie

Aspirator robot

Lipsa timpului liber reprezintă un criteriu important, care ne încurajează să căutăm rezolvări rapide ale activităților cotidiene. Și ce aparat este mai potrivit pentru menținerea unei locuințe îngrijite decât aspiratorul robot? În timpul funcționării, sistemul aspiratorului creează o hartă virtuală a fiecărei încăperi, astfel încât va ajunge în orice colț, fără ca tu să-ți faci griji în privința funcționării sale. Simplu și eficient, alegi programul dorit, iar micul aspirator inteligent îți preia grijile și îți oferă posibilitatea de a te odihni sau a petrece timp de calitate în compania celor mici.

Mașină de spălat vase

După o cină copioasă în familie, mereu rămân o mulțime de vase care așteaptă atenția ta. Ce-ar fi dacă, ai face o schimbare de această dată? Masina de spalat vase vine la pachet cu o mulțime de beneficii irezistibile, printre care amintim economisirea timpului dedicat vaselor murdare, păstrarea unei igiene impecabile a veselei sau pur și simplu nu vă face plăcere să curățați mereu tigaia de la clătite.

Aparatul de cafea

Cine poate refuza o ceașcă de cafea proaspăt măcinată în fiecare dimineață? Dacă până acum metoda clasică de preparare ți s-a părut infailibilă, un aparat de cafea modern va aduce un vibe de vacanță în propria bucătărie. Cappuccino, caffè americano, caffe latte, macchiato sau irish coffee, toate sunt doar la un buton distanță. Așadar, transformă diminețile într-un ritual special, unde te întâlnești cu întreaga familie.

Uscător de rufe

Indiferent că locuiești la apartament sau casă, uscarea rufelor este o problemă des întâlnită, deoarece totul depinde de factorii naturii. Dacă în timpul verii sarcina se rezolvă imediat cu ajutorul temperaturilor ridicate, iarna lucrurile se complică, deoarece timpul de uscare se va prelungi considerabil. În plus, dacă locuiești la parterul unui bloc sau nu ai spațiu suficient pe balcon, ești nevoită să întinzi rufele prin casă. Astfel, soluția vine din partea uscătorului de rufe, un device care prelungește durata de viață a țesăturilor, le împrospătează la fiecare utilizare și consumă un grad redus de energie electrică.

Cuptorul încorporabil

Le-ai promis copiilor un desert gustos pentru a celebra zilele de weekend? Ei bine, cuptorul încorporabil se va alătura acestui demers în mod activ, prin tehnologia sa inovativă: după ce ai băgat prăjitura la cuptor, programează restul detaliilor de gătire direct de pe telefonul mobil. În plus, scapă de grija timpului! Majoritatea cuptoarelor inteligente sunt dotate cu timer, ceea ce înseamnă că se va opri în momentul oportun, fără ca desertul să fie ars.

Locuința inteligentă se bucură de o popularitate ridicată, aproximativ 71% dintre consumatori optând în favoarea unei astfel de case. Sistemele inteligente de asistență vocală, de climatizare sau iluminat înjumătățesc sarcinile cotidiene, ceea ce înseamnă că timpul liber va fi dedicat ție și familiei!

Surse foto: Shutterstock.com

Care este frica ta?
Incepe quiz
Care este frica ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.