6 idei de decoraţiuni de birou perfecte pentru cei care lucrează de acasă

6 idei de decoraţiuni de birou perfecte pentru cei care lucrează de acasă

Sorina Corneanu

Să lucrezi de acasă este extraordinar. Îți organizezi propriul spațiu de lucru exact așa cum îți dorești, ai liniștea necesară, nu te întrerupe nimeni și te poți bucura și de un colț... care să te reprezinte.

Vezi cele mai frumoase idei de decorare a biroului de acasă!

Iată câteva idei de decorațiuni de birou pentru cei care lucrează de acasă!

Dacă ești o fire creativă, iar munca ta constă în realizarea de lucruri frumoase, la care meșterești cu drag întreaga zi, nu ar trebui să îți lipsească de pe birou paharele cu mesaje inspiraționale – pline cu creioane, foarfece și accesorii colorate. Un panou pe care să lipești bilețele cu sarcinile viitoare ți-ar putea face ziua mai frumoasă. Chiar dacă lucrezi cu multe materiale și accesorii, ideal ar fi ca biroul să fie ordonat – aspect foarte important atunci când vrei să te concentrezi și să te organizezi eficient!

birou creativ

Foto: Pinterest Sabrina Wagner

Oferă biroului tău personalitate cu elemente care să reprezinte munca pe care o faci. Dacă, de exemplu, ești o împătimită a modei și îți ocupi timpul scriind materiale în domeniu, câteva reviste de profil, o antologie a istoriei modei și un panou în care să poți prinde idei, planuri și fotografii realizate la diverse prezentări te-ar introduce într-o lume plină de viață și strălucire și te-ar motiva să lucrezi cu și mai mult spor.

birou fashion

Foto: Pinterest stylecaster

Când vrei să oferi puțină viață biroului și ești în pană de idei, o plantă este întotdeauna o idee bună. Poți opta pentru o floare în ghiveci, neapărat colorat, sau poate preferi un buchet cu florile tale favorite. Oricare ar fi alegerea ta, când aduci o floare pe birou… întreg aerul se schimbă.

birou cu plante

Foto: Pinterest Bloglovin'

Dacă îți cauți energia sau vrei să te simți mai bine atunci când muncești, sigur ai nevoie de o pată de culoare. Folosește-te de un top de hârtie coloroată, de o agendă mai puțin formală, de câteva pixuri simpatice, colorate, și încearcă să te înconjori de câteva mini-tablouri cu mesaj pozitiv, prinse în așa fel încât să le poți vedea. Caută culori calde, luminoase, strălucitoare.

birou vesel creativ

Foto: Pinterest Bloglovin'

Te gândești la o schimbare pentru biroul tău, pentru a fi mai productivă, și preferi ceva mai oficial? Achiziționează decorațiuni în alb și negru. Un set de suporturi pentru creioane și alte accesorii de birou, un panou cu mesaje inspiraționale, stil dream board, și o lampă lucrată manual, elegantă, pot schimba cu totul aspectul biroului. Lucrul de-acasă n-a fost niciodată mai plăcut!

birou alb negru

Foto: Pinterest ONMIDESK

Imaginează-ți cum munca ar deveni mai plăcută dacă ai aduce pe birou câteva cărți de suflet, pe care poate le și folosești drept inspiratie, un set de hârtie colorată, câteva sticky notes și… o păturică pufoasă pe care să o așterni pe scaun. Alege doar culori deschise, luminoase și vesele, pentru a-ți începe mereu ziua cu energie și voie bună. Vei fi surprinsă cum ți se va schimba starea de spirit imediat ce simți că ai obosit sau ești lipsită de idei. Biroul trebuie să fie un spațiu în care să te simți relaxată, productivă și creativă, mai ales atunci când lucrezi de acasă și ai ocazia să ți-l amenajezi în așa fel încât să te reprezinte!birou vesel

Foto: Pinterest Glitter Guide

Nu poți lucra de acasă fără să te mândrești cu biroul tău. Faptul că îți petreci zilnic câteva ore la birou, indiferent ce ai lucra, ar trebui să te oblige să ai grijă să îți accesorizezi spațiul și să îl faci mai primitor.

Vezi și câteva superaccesorii care îți înfrumusețează imediat biroul!

Nu e același lucru să te așezi la un birou gol, cu laptopul în față, sau să te așezi la un birou plin de viață, care să te reprezinte până la cel mai mic detaliu. Oricând te hotărăști că e momentul să faci o schimbare adu la un loc lucrurile care te definesc. Împlesteste-le cu multă imaginație și vei obține cele mai inspirate decorațiuni pentru birou!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate
Incepe quiz
Ce jachetă office să porţi în funcţie de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.