Adevărul despre Grădinamax fără perdea și menajamente

Adevărul despre Grădinamax fără perdea și menajamente

Redactor Divahair.ro

În urma pandemiei m-am trezit cu foarte mult timp la dispoziție, cu toate că lucram de acasă. Deoarece nu mai ieșeam în oraș și nu mai petreceam timpul liber cu prietenii, am descoperit un nou mod de a petrece timpul într-un mod util și plăcut. Mai exact, m-am ocupat de amenajarea grădinii. Nu că ar fi fost terenul gol înainte, dar nici nu era cine știe ce grădină.

Așadar, în această perioadă, am descoperit că poate fi foarte plăcut și mulțumitor să vezi cum cresc și înfloresc plantele, știind că a fost munca depusă de tine. După ore întregi petrecute la calculator, lucrul în grădină este relaxant și mă ajută să mă deconectez de toate. Pentru mine este o formă eficientă de terapie, care m-a ajutat să trec ușor peste toate schimbările.

După experimentele de anul trecut în ceea ce privește grădina mea, anul acesta am decis să trec lucrurile la nivelul următor. Dacă anul trecut am avut atât rezultate bune cât și eșecuri, în acest an voi folosi toată experiența acumulată să am rezultate și mai bune. Ce înseamnă asta? Înseamnă că voi planta noi soiuri și voi depune mai mult efort în îngrijirea lor. Apoi, pentru că e mai sigur să stai acasă decât să cutreieri magazinele, am decis să cumpăr plante de la un magazin online.

Căutările mele au dus către Grădinamax, unde m-a impresionat portofoliul generos de produse, atât plante cu flori, cât și arbuști și diferite semințe de flori și legume.

floare roz

Imaginile mi-au furat ochii și imediat mi-am putut imagina cât de bine îmi poate arăta grădina cu plantele corespunzătoare în locul potrivit. Cu oferta Grădinamax am întrevăzut oportunitatea de a avea o grădină cu adevărat spectaculoasă, mai ales că vom petrece timp destul de mult acasă în continuare. Așadar, care este adevărul despre Grădinamax, după experiența pe care am avut-o? Bineînțeles că mi-am comandat plantele dorite de la ei, de îndată ce m-am putut hotărî. Câțiva butași de trandafiri urcători, câteva culori de Clematis, și Hortensii să astup câteva colțuri mai plictisitoare. Pentru moment, am spus că e suficient, urmând să mai verific oferta în cazul în care mai am spațiu disponibil și idei de amenajare. Zis și făcut, am verifica comanda de două ori și am finalizat-o, așteptând cu sufletul la gură livrarea produselor.

Dacă ești și tu pasionat(ă) de grădinărit sau vrei să încerci ceva nou anul ăsta, mai mult ca sigur că te interesează adevărul despre Grădinamax. Pentru că vorbim de plante vii, nu obiecte, achiziționarea lor de la distanță și transportul până la destinație sunt factori ce atârnă greu în decizia noastră. Cu toate astea, este posibil să găsești soiuri online pe care nu le poți găsi în magazinele locale sau piețe, deci merită efortul.

Revenind la comanda mea, a ajuns și ziua în care mi-au sosit plantele. Le-am preluat fără ezitare de la curier și, pentru că este încă rece afară, le-am dus într-o încăpere protejată pentru a le verifica. Totul părea în regulă, doar că la o inspecție mai atentă a rădăcinilor, am observat probleme la câțiva din butașii de trandafiri. Rădăcinile părea moi, “puhave” dacă pot să le numesc așa, moment în care mi-am dat seama că trebuie să fac ceva, pentru că acele plante riscă să nu se prindă odată plantate.

legume proaspete in cos

Nu pot să spun cu exactitate de ce au ajuns butașii în acea stare, dar pot să spun că am luat telefonul și am format numărul care avea să mă pună în contact cu cineva de la Grădinamax. După ce am explicat cu amănunte care este situația, persoana de la celălalt capăt, cu multă răbdare și bunăvoința, m-a asigurat că butașii deteriorați vor fi înlocuiți de alții, cu aceleași proprietăți și într-o stare adecvată. T

rebuie să recunosc că am simțit o doză de scepticism cu privire la rezoluție, fiindu-mi frică de butașii care nu vor ajunge în timp util pentru plantare. Și totuși, am decis să accept rezoluția și să aștept livrarea butașilor noi. Nu au trecut decât câteva zile până au sosit, deci sunt în grafic cu amenajarea grădinii. Din fericire, butașii trimiși au fost în stare excelentă, ceea ce îmi va permite să îi plantez în locurile dorite de îndată ce vremea va fi puțin mai permisivă.

Așadar, care este adevărul despre Grădinamax? Adevărul este că probleme pot exista oriunde. Nu este prima dată când întâmpin mici probleme cu comenzile pe care le plasez online, cu toate că furnizorii au fost din domenii diferite de activitate. Poate că nivelul crescut peste așteptări de comenzi din mediul online, alimentate de nevoie oamenilor de a sta acasă în siguranță, a dus la o multiplicare a erorilor sau neatenției. Important este că sunt dispuși să remedieze orice situație neplăcută și să fie la dispoziția clienților atunci când aceștia au nevoie. Eu voi aștepta cu nerăbdare vremea caldă și însorită pentru a vedea evoluția grădinii mele și mă voi gândi și la alte achiziții de la Grădinamax, în funcție de vreme și planificarea viitoare a grădinii.

Articolul urmator
Renovarea bucătăriei: 12 idei practice și moderne
Renovarea bucătăriei: 12 idei practice și moderne
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.