Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Adio mirosurilor neplăcute ale foselor septice! Secretul pentru o vară perfectă și fără griji

Andreea Baluteanu

Atunci când ai o casă dotată și cu grădină te vei simți, pe bună dreptate, ca și cum l-ai fi prins pe Dumnezeu de picior. Suntem întru totul de acord cu tine, ba mai mult, te invidiem. Accesul la aer curat, posibilitatea de a-ți crește singură mâncarea pe care o consumi, petrecerile ținute în grădină sunt motive suficiente pentru a-ți admira norocul.         

Dar nu te lăsa pe tânjală! Ai grijă de casa ta și asigură-ți toate condițiile pentru a duce o viață sănătoasă. Te preocupă mirosurile neplăcute care apar vara în casă și în curte? Azi te vom învăța cum să scapi de ele, cum să ai fose septice bine întreținute și curate și, mai ales, cum să duci acea viață lungă și împlinită la care visezi.

Secretul pentru toate acestea sunt bioactivatorii! Vezi despre ce e vorba și cum te ajută în rândurile de mai jos!

Ce sunt bioactivatorii?

Ceea ce pare a fi un concept avansat pe care, cel mai probabil, nu îl vei înțelege niciodată e, de fapt, destul de simplu. Bioactivatorii sunt compuși 100% naturali, alcătuiți în general din microorganisme (bacterii, nepatogene) și enzime alimentare.

Acestea te scapă de toată materia organică din fosele tale, fie că este vorba despre resturi alimentare, fecale, grăsimi sau chiar rămășițe de hârtie igienică, într-un mod ecologic. Enzimele descompun substanțele, în timp ce bacteriile le digeră și produc și mai multe enzime, chiar la tine în fosă. Ceea ce rezultă e un amestec de apă, dioxid de carbon și azot atmosferic, ecologice. Cu alte cuvinte, cea mai bună idee pe care o poți aplica în gospodăria ta.

De ce să folosești bioactivatorii? 6 motive de luat în calcul

Ai auzit vreodată de „Sindromul Clădirilor Bolnave”? Nu ne referim doar la clădirile aflate în pericol seismic sau pe punctul de a se prăbuși, ci și la apartamentul nou pe care l-ai cumpărat și în care te visezi trăind pentru totdeauna, fericită și împlinită.

În realitate, majoritatea construcțiilor contemporane sunt realizate cu fonduri insuficiente, cu materiale de construcție chimice, nu naturale, care ne pun viața în pericol. De pe urma lor ne putem alege cu dureri de cap, cu senzație de greață sau cu iritație și cu alte simptome care atestă un singur fapt: clădirile ne îmbolnăvesc și ne scurtează viața.

Am început cu acest periplu deoarece vrem să înțelegi cât de important este să apelezi la metode ecologice, naturale, atunci când construiești și când întreții locuința ta. Bioactivatorii reprezintă soluția ideală din acest punct de vedere: o obligație față de tine și față de mediul înconjurător. Nu mai putem să amânăm lupta pentru a face pace cu natura și, în plus, bioactivatorii te ajută și să economisești.

Care e principalul motiv pentru care să apelezi la un produs pe bază de bioactivatori pentru întreținerea și deblocarea foselor septice? Acestea curăță în profunzime fosele datorită activității de descompunere a materiilor organice.

Mai departe, bioactivatorii sunt cea mai bună metodă de a întreține fosele. Elimină depunerile și prelungesc durata de viață a foselor, astfel că vei ajunge în situația de a te bucura de instalațiile tale pe viață, cu minimum de probleme.

Mai departe, bioactivatorii reprezintă și o metodă naturală de a debloca fosele septice (acțiune de decolmatare). În plus, previn înfundarea viitoare, un alt atu de luat în calcul.

Cum ți-am spus deja, bioactivatorii, fiind compuși din bacterii și enzime care descompun materia organică, elimină și mirosurile neplăcute. Va fi o adevărată ușurare să scapi de această sursă de disconfort, cu atât mai dificilă pe timp de vară.

Dar poate motivul pentru care fiecare gospodărie are nevoie de bioactivatori este faptul că aceștia vor reduce în mod considerabil numărul de vidanjări (curățare a fosei). În mod normal, ar trebui să apelezi la ele o dată la 3 ani, dar dacă folosești cu consecvență bioactivatori vei vedea că ai nevoie mult mai rar de ele. Mai mult, dacă ai o fosă cu drenaj, e foarte probabil să uiți pentru totdeauna de vidanjare.

Nu în ultimul rând, argumentul care ne-a convins este că bioactivatorii sunt biodegradabili, ecologici și reduc poluarea. În condițiile în care lupta pentru păstrarea mediului e tot mai importantă acum, înțelegi de ce acest motiv este covârșitor.

Cele mai bune produse pentru fose septice pe bază de bioactivatori

Ca întotdeauna când vrem să facem curățenie sau să ne întreținem casa în mod natural, noi apelăm la enzimag.ro. Producătorul ne susține lupta pentru protecția mediului și ne inspiră să avem grijă de noi și de casa în care locuim pentru a evita „Sindromul Clădirilor Bolnave”. Pe bază de enzime, produsele Enzimag nu te vor dezamăgi, fie că apelezi la cele pentru curățenie sau pentru desfundarea și întreținerea foselor septice.

Începem cu Bioactivatorul de fose septice Eezym, care conține o rezervă pentru un an. Produsul pe bază de enzime facilitează procesul de biodegradare, așa cum ți-am explicat mai sus, și te scapă de mirosuri neplăcute, dar și de fosele înfundate sau de necesitatea vidanjărilor repetate.

Motivele pentru care să îl achiziționezi? Eezym dizolvă reziduurile organice de aproape 10 ori mai repede decât activatorii de până acum și descompune grăsimile, astfel încât nu mai e necesar să golești fosa. De asemenea, produsul elimină mirosurile neplăcute, optimizează prezența bacteriilor din fosă și e natural, fără toxine sau conservanți.

Cum folosești? Aruncă săptămânal doza recomandată în vasul de toaletă (1 doză pentru 1-4 persoane și 2 doze pentru 5-8 persoane). E atât de simplu! Dacă ai fosă nouă, umple-o cu apă curată și adaugă Eezym. Nu curăța fosa nici dacă a fost vidanjată, pur și simplu folosește Eezym.

BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE 1 AN – 1,3 KG EEZYM

Continuăm cu Bioactivatorul pentru fose septice problematice cu rezervă pentru un an de utilizare. Produsul este mai concentrat, fiind caracterizat de viteza extraordinară de descompunere, de capacitatea antimiros și de reglare a florei bacteriene, dar și de compoziția naturală. Tot pe bază de enzime, bioactivatorul pentru fose problematice se folosește precum cel clasic. Evită să arunci chimicale în toaletă, pentru că vei perturba procesul de biodegradare.

BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE PROBLEMATICE 1 AN – 1,3 KG EEZYM

Încheiem cu Deblocantul de fose septice în doză de urgență de la Eezym. Cu aceleași caracteristici, produsul prezintă cea mai puternică concentrație. Amestecă tot conținutul cu 10 litri de apă caldă (nu fiartă) și toarnă mixul obținut direct în fosa septică. În cazul în care nu ai acces la fosa septică, toarnă mixul direct în vasul de toaletă.

DEBLOCANT FOSE SEPTICE – DOZĂ DE URGENȚĂ – 500 G EEZYM

Produsele marca Eezym au înlocuit fosta gamă Oxygen, conținând bioactivatori mai puternici. Descoperă secretele unei case fericite, cu ocupanți sănătoși și fose septice curate ca lacrima pe enzimag.ro. Folosește codul dhpromo pt 5% extra discount și alege enzimele și superputerea lor de descompunere pentru un mediu protejat și o viață îndelungată!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!