Ajutorul de care ai nevoie pentru o casă perfect curată și organizată

Ajutorul de care ai nevoie pentru o casă perfect curată și organizată

Redactor Andreea Baluteanu

Nu știm cum se face, dar, deși munca susținută pentru a realiza curățenia de sărbători ne dăduse iluzia că vom avea parte de o casă lună cât mai mult timp, descoperim la începutul lui ianuarie că locuința curată și perfect organizată la care visam e încă departe.

La această dureroasă constatare se mai adaugă încă o problemă. Pericolele pandemiei ne-au determinat să acordăm o atenție sporită modului în care ne igienizăm căminul și să căutăm să îndepărtăm mai ales particulele care nu se văd cu ochiul liber, dar care se pot dovedi atât de periculoase.

Cum poți ieși victorioasă din confruntarea cu praful și murdăria din propria casă? Îți spunem în rândurile de mai jos!

Dyson V15, cel mai puternic și inteligent aspirator fără fir, secretul curățeniei desăvârșite

Nu o spunem noi, o spun studiile: conform Studiului Dyson Global Dust 2021, 60% din populația globului mărturisește că face curățenie mai mult ca niciodată. Și cum tehnologia a evoluat impresionant, nu mai țintim numai murdăria și impuritățile vizibile, ci mai ales pe cele care scapă privirii noastre.

barbati surprinsi in diferite ipostaze care aspira pe jos

La fel a gândit și unul dintre inginerii Dyson atunci când a pus umărul la crearea celui mai puternic și mai inteligent aspirator fără fir din lume, Dyson V15 Detect Absolute. Observând că particulele aeriene din casa sa sclipeau în lumina soarelui, alături de echipa sa, specialistul a experimentat o tehnologie cu lumini laser. După numeroase teste, inginerii au integrat o diodă verde cu laser, ce prezintă capacitatea de a oferi cel mai bun contrast, astfel că aspiratorul V15 detectează și îndepărtează inclusiv praful ascuns de pe suprafața podelei, invizibil pentru ochiul liber.

Dacă cifrele sunt cele care te conving, abia așteptăm să îți prezentăm dovezile care arată că acest dispozitiv Dyson redefinește modul în care faci curățenie. Pregătește-te să fii uluită: cu un motor Dyson Hyperdymium care generează până la 240 de wați de putere de aspirare și permite filtrarea în 5 trepte, aspiratorul captează 99,99% din particulele de praf de până la 0,3 microni. Cu alte cuvinte, poți spune liniștită că realizezi cea mai profundă curățare cu putință, o veste minunată pentru familiile cu copii, pentru iubitorii de animale de companie, pentru persoanele diagnosticate cu astm sau alergii sau pentru oricine își dorește ca locuința sa să fie în cea mai bună stare.

Suntem sigure că nu te așteptai ca veștile bune să se oprească aici și cum ne place să îți povestim despre capacitățile noului nostru produs electrocasnic minune, îți mai spunem că Dyson V15 Detect Absolute deține și un senzor piezo care măsoară și numără în mod continuu particulele microscopice de praf. Ținând cont că valoarea acestora poate ajunge până la 15.000 de particule îndepărtate într-o singură secundă în procesul de aspirare, vei înțelege de ce această funcționalitate e atât de importantă. Iar dacă ești interesată de tehnologia din spatele capacității, află că aspiratorul discerne de fapt vibrațiile acustice ale particulelor și le convertește apoi într-un semnal electric: suntem atât de impresionate.

Dyson V15 Detect Absolute

Mergem mai departe și îți spunem că aspiratorul Dyson „nu-și pierde timpul” numai numărând praful, ci și reacționează pe măsură. Astfel, motorul mărește puterea de aspirare atunci când identifică volume mari și se poate roti până la 125.000 rpm atunci când trebuie să îndepărteze praful microscopic și resturile mari.

Mai ai nevoie de dovezi? Dyson V15 Detect Absolute calculează și clasifică particulele aspirate, astfel ca tu să știi în fiecare moment care este diferența dintre înainte și după ce ai folosit acest dispozitiv super smart. Prin urmare, fie că e vorba despre particule de mărimea alergenilor și a polenului, despre praf microscopic și piele descuamată, acarieni și nisip fin sau praf de mărimea zahărului și a puricilor, vizualizezi cu ochii de laser ai aparatului tot ce se află în casa ta.

Și pentru că știm că atunci când te apuci de curățenie intri într-o frenezie neașteptată și nu mai vrei să fii deranjată până ce nu ai terminat de dereticat, te anunțăm și că aspiratorul are o autonomie de până la 60 de minute, un interval asigurat de bateria cu șapte celule.

Ce mai trebuie să știi? Că Dyson V15 Detect Absolute nu vine oricum la tine, ci întovărășit de cele mai mai eficiente accesorii de curățare. Capătul High Torque are tehnologie anti-încurcare și aspiră în profunzime praful și părul, pieptenele de descurcare îndepărtând în mod eficace și autonom părul de pe perie. Apreciem și prezența barei cu perie conică anti-încurcare, care elimină în spirală părul lung și părul de animale, aruncându-l direct în recipientul de colectare.

Nu o să mai privești terifiată cum pisica ta începe să se spele pe covorul nou-nouț atunci când afli că Dyson V15 Detect Absolute include și 7.815 peri tari din nailon cu o putere de curățare în profunzime ce îndepărtează murdăria de pe covoare și carpete. Iar faptul că aspiratorul se poate transforma într-un dispozitiv de curățire portabil și deține și un instrument cu șurub pentru eliminarea prafului de pe saltele, tapițerii și scări, îl face regele curățeniei perfecte și organizării desăvârșite. Nu în ultimul rând, filamentele de carbon, negre, anti-statice, extrag praful fin de pe podelele dure: casa ta nu a mai fost niciodată atât de curată, nici măcar atunci când nu era locuită.

Și, pentru că știm cât îți place să personalizezi curățenia, află că aspiratorul Dyson deține trei moduri de putere: Auto pentru adaptare inteligentă și echilibru optim între putere și timp de funcționare, ECO ce asigură timp mai lung pentru putere crescută și Boost pentru curățare scurtă, intensivă.

Dyson V15 Detect Absolute

Dacă ai de gând să optezi și tu pentru acest maestru al ordinii, află că vei primi produsul prin curierat rapid, la timp să faci curat după ce ai scos ornamentele de iarnă. Bonus: ai produse și culori diferite pentru utilizatorii site-ului Dyson și doi ani garanție.

Nu o să îți mai recunoști locuința, ce strălucește de curățenie într-un timp record și cu eforturi minime. Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute îți arată cât de ușor e să treci la treabă, iar tehnologia fără fir te ajută să obții o casă lună într-un mod facil, aproape distrându-te! Descoperă înzestrările Dyson pe site-ul producătorului!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Gura Leului: plantare și îngrijire
Gura Leului: plantare și îngrijire
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.